Aktywne Wpisy

wscieklykabanos +378
#krakow 50 zł za kiełbę w bułce + "oj, paragon mi się nie wydrukował".
źródło: G2gaV1kWYAAkCl5
Pobierz
P4ncak3 +23
Pamiętam jak bylem mały i mama mi powtarzała ze nie ma nic gorszego niż facet co zostawia swój żonę dla młodszej. Ze kobiety starzeją sie jak mleko a mężczyźni jak wino i tym drugim palma dobija i biorą sobie młode kochanki zostawiając starą żonę w tyle. I dlatego tez, mama ma oddzielność majątkową z ojcem i nieruchomości są na nią zapisane- "na wszelki wypadek". Zawsze zakładało sie ze kobieta która jest młoda
źródło: Screenshot 2025-10-06 063157
Pobierz

Ostatnio liczba narzekania w gorących przekroczyła jakiejkolwiek granice. Czekam na posty o głodujących dzieciach na ulicy oraz tym, że rodzice zniszczyli komuś życie, bo nie wysłali go 20 lat temu do prywatnej podstawówki, bo teraz to by było.
@krytyk__wartosciujacy: ilu tych statystycznych wykopków przepytałeś tak poza swoją głową? Wykop jest bardzo anty 500+ akurat.
źródło: temp_file5048574153669121847
PobierzGłaby nie zdają sobie sprawy jak działa świat i jak działają dotacje.
@Lardor XDDDDDDDDDDDDDDDDDD nie dość że łżesz to jeszcze to PKO jak rasowy chłopski rozumowiec karmiony russpubliką XDDDDDDDDDDDDDDDDDD
źródło: temp_file1486471181862889003
Pobierzhttps://dorzeczy.pl/ekonomia/764064/szokujace-dotacje-z-kpo-wlasciciel-klubu-swingersow-zabral-glos.html
źródło: Screenshot 2025-08-13 at 07-45-43 Szokujące dotacje z KPO. Właściciel klubu swingersów zabrał głos
PobierzPodczas gdy janusz dostaje kase ktora bedziemy splacac jako cale spoleczenstwo
Komentarz usunięty przez moderatora
@Dawul: po pierwsze IDzD. Po drugie, co znaczy przewalone? Bo dla mnie jak restauracja czy hotel kupuje jacht na wynajem to dla mnie to wciąż przewalenie kasy. Mnóstwo środków zostanie wydanych, bo inaczej by nic nie dostali, chui z tym, że wydatek za własne środki byłby totalnie nieracjonalny.
Mój kumpel zamierza otworzyć działalność i potrzebuje samochodu dostawczego, w tym celu chce otrzymać dotacje (z
PiS: i tak wszyscy kradną a przynajmniej nie będzie mistrz równości i pedałów.
Komentarz usunięty przez moderatora
Gdyby zależało mu na czymś więcej niż osobiste sprawowanie władzy, to oddałbym stanowisko Radkowi. Ale Tusk ma w dupie kraj, a nawet swoją formację, zależy mu tylko na osobistym sukcesie.
Kiedyś zrobiłem ankietę, czy wykopki zgodziłyby się na likwidację 500+ i jednoczesną likwidację pit dla młodych.
Pomysł nie zyskał poparcia za to odbył się piękny turniej fikołów dlaczego nie należy likwidować ulgi.