Wpis z mikrobloga

Mój kuzyn przez całe swoje życie nie potrafił ukończyć szkoły zawodowej. Dzisiaj pracuje, ma żonę i dziecko. Dlaczego? Bo jest zdrowym fizycznie mężczyzną. Ja, jako niepełnosprawny w stopniu znacznym mężczyzna, nie mogę zaoferować kobiecie absolutnie nic. Niepełnosprawny mężczyzna jest zbędnym balastem, zarówno dla kobiety jak i społeczeństwa.
#przegryw #przegrywpo30tce
dziobnij2 - Mój kuzyn przez całe swoje życie nie potrafił ukończyć szkoły zawodowej. ...

źródło: image

Pobierz
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dziobnij2: @git_commit współczuje. Nie wiem czy Cię to dobije czy pocieszy ale masa teoretycznie zdrowych facetów też nie ma kobiety. Skupiasz się na pracy, zarabiasz przyzwoicie ale jeśli jesteś introwertykiem i poznajesz zbyt mało osób to jest ciężko.
Zresztą mam wrażenie, że ogarnięte kobiety(jeśli chodzi o zachowanie) i które o siebie minimalnie dbają to potrafią być zajęte od liceum...
  • Odpowiedz
@dziobnij2: ty to akurat żyjesz sobie wygodnie na rencie i na rodzicach i śmiejesz się z frajerów którzy na tą twoją rentę z----------ą. Pamiętam i mam gdzieś screeny. Spierdotripy, makdonaldy, miejskie rowery gdyńskie, żyć nie umierać.
  • Odpowiedz
@kamil150794: ale niech nie robi z siebie męczennika szczególnie gdy NIC nie robi ze swoim życiem, a szczególnie gdy odmawia pójścia do JAKIEJKOLWIEK pracy. Chodzić może, bo chodzi na wielogodzinne wielokilometrowe spierdotripy, gapić się w monitor potrafi, ma orzeczenie - z pocałowaniem ręki wzięliby go na jakąś ochronę, ale nie, lepiej jęczeć i nie tylko jęczeć - on ŚMIEJE SIĘ z nas którzy pracujemy i z----------y na jego wygodne życie
  • Odpowiedz
@kamil150794:

tylko dlatego, że typ miesiące chodził w śmierdzacych, rozwalonych, u-------h butach bo wolał codziennie jesc w McDonaldzie i stękać, że nie ma pieniedzy na nowe i nie potrafi ich kupić
  • Odpowiedz