@FireDash: tego się obawiałem ta seria jest uczulona na nowe pomysły. Nawet robiąc Romulus poprostu nie było opcji zeby wywalić te cringeowe Estereggi do poprzednich części (które moim zdaniem obniżyły ten film o co najmniej 2 punkty w skali od 1-10 nie ważne w którym miejscu subiektywnie go ustawimy.
Nie rozumiem po co oni to robią. Fani są tym albo zażenowani albo myślą o tym że mogliby w tym samym
@FireDash Przez postać tego młodego przerysowanego miliardera nie mogłem tego oglądać. Czy teraz wszędzie, gdzie jest postać bogatego naukowaca muszą odwoływać się do rzekomo autystycznego Muska? Strasznie to crignowe. Poza tym słaba muzyka z przeruchanym już straszeniem na zasadzie ktoś kogoś łapie za rękę i mamy jumpscare muzyczny a to nic się nie stało, 'nabraliśmy Cię!' Pomysł nawet ciekawy, ale rozciągnięty i przez to nudny. Usnąłem na drugim odcinku. Na skondensowanym
Spoiler:
Nawet robiąc Romulus poprostu nie było opcji zeby wywalić te cringeowe Estereggi do poprzednich części (które moim zdaniem obniżyły ten film o co najmniej 2 punkty w skali od 1-10 nie ważne w którym miejscu subiektywnie go ustawimy.
Nie rozumiem po co oni to robią. Fani są tym albo zażenowani albo myślą o tym że mogliby w tym samym
Poza tym słaba muzyka z przeruchanym już straszeniem na zasadzie ktoś kogoś łapie za rękę i mamy jumpscare muzyczny a to nic się nie stało, 'nabraliśmy Cię!'
Pomysł nawet ciekawy, ale rozciągnięty i przez to nudny.
Usnąłem na drugim odcinku.
Na skondensowanym