Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lskx: przestał chlać i brakuje sarmackiej fantazji, pewnie ze zdrowiem coś bo sam z siebie by picia nie rzucił tymbardziej że nadal jest spaślakiem
  • Odpowiedz
@lskx: Cześć, zauważyłem, że komentujesz czyjeś filmy, ale sam unikasz pokazywania swojej twarzy. Czy mógłbys nam wyjaśnić, dlaczego tak się dzieje? To wygląda na obawę przed własnym wyglądem i chcielibyśmy zrozumieć, co Cię powstrzymuje.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 5
@lskx: Cześć, zauważyłem, że komentujesz czyjeś filmy, ale sam unikasz pokazywania swojej twarzy. Czy mógłbys nam wyjaśnić, dlaczego tak się dzieje? To wygląda na obawę przed własnym wyglądem i chcielibyśmy zrozumieć, co Cię powstrzymuje.

@Jakubas666: to czego pozbawieni są Kambo-Ptysie.
Szacunek do siebie.
W moim wypadku również swoich osiągnięć na gruncie poza hobby.
  • Odpowiedz
@lskx: W porządku, teraz już rozumiem. Widzę, że od dłuższego czasu się tym zajmujesz. Czy nie uważasz, że może to nie jest najlepszy sposób na spędzanie czasu i energii? Zbieranie informacji z różnych źródeł może być bardzo czasochłonne i męczące.
  • Odpowiedz
  • 0
@Jakubas666 jak zobaczysz mój kanał to zauważysz że nie marnuje na niego czasu. Co jakiś czas komentuje bez ciec to co widzę na ekranie. Lubie ich obejrzeć. To taka forma komentowania na wykopie, tylko na żywo (z mojej perspektywy)
  • Odpowiedz
@lskx: Dziękuję serdecznie za Twoją odpowiedź. Najważniejsze jest to, że masz szacunek do siebie i w uprzejmy sposób komentujesz oraz opisujesz to, co widzisz. Uważam, że najlepiej Ci wychodzi komentowanie treści z kanału "Po Pas w Pieprz". Ten kanał cieszy się największym powodzeniem. Pozdrawiam serdecznie!
  • Odpowiedz
@lskx: Kanał Adama miał trudności związane z doborem ludzi występujących u niego, co mogło wpłynąć na spadek liczby wyświetleń. Wydaje mi się, że sytuacja ta sprawiła, iż kanał zaczął tracić na jakości i autentyczności, co z kolei wpłynęło na jego obecną pozycje. Boty wsparcia wcale nie pomagają w jego sytuacji. Zdaję sobie sprawę, że subskrypcje oraz widownia na kanale w dużej części jest zakupiona, co może wprowadzać w błąd. Szczególnie
  • Odpowiedz
@Mozolny_Szturm12: Widzę, że od rana niektórzy mają tutaj swoje własne urojenia. Może zapytaj tego czata, jak żyć —> na pewno Ci pomoże. W ten sposób nie będziesz musiał spędzać czasu w izolacji od ludzi na portalu. Pozdrawiam serdecznie!
  • Odpowiedz