Aktywne Wpisy

johnshepard2000 +54
Ciąg dalszy spowiedzi gotki. Twierdzi, że jest prześladowana i nękana. Jej bad boy by powiedział, że taka jest cena funkcjonowania w Internecie XD Ciężko współczuć.
#kiszak
#kiszak

Huptys +14
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Komentarz usunięty przez moderatora
Z tych glosniejszych to bylo ze Obojtek jakis palacyk za parenascie milionow mial tak?
I ze maseczki zlej jakosci kupili? i respiratory kasa znikla.
RARS – generatory dla Ukrainy ~420 mln zł
Izera ~250 mln zł
Respiratory od handlarza bronią ~200 mln zł
Ostrołęka 1,35–1,5 mld zł
…
@Bartekgkw mam tak samo, teraz nikomu się nie przyznaje że kiedyś go oglądałem. Zablokowałem wszystkie jego sociale.
Ten gość zrobił się tak śliski, tak nierzetelny w tym co mówi i tak kreuje historie, że przy takich zasiegach to się robi niebezpieczne. Przykre jest to, że tacy jak on są uważani za najbardziej obiektywnych a ludzie ślepo i bezmyślnie za nim
..ktos kojarzy temat 500mln euro? Albo przekret szwajcarskiego oddzialu Orlenu?
Komentarz usunięty przez moderatora
I Ty mówisz coś o motłochu XD Morawiecki już Cię podsumował. Ludzie są tak głupi, że to działa. To niesamowite
@YellowMazdamer: Czyli znaczenie mają zasięgi, a nie fakty?
A czy PiS przewalil 5, 10 razy wiecej? To brzmi jak brak argumentow tylko wycie A BO ZA PISUUUUU
@JC97: Od 4 dni nie widzialem takiego zdania na wykopie. Nadal te twoje tlumaczenia wygladaja na probe wybielania obecnie rzadzacych zamiast stac razem po stronie obywateli i mowic:
− Noooo, to sie tlumaczcie jak mozna bylo tak kase przepier..lic i dlaczego nikt nad tym reki nie trzymal, imiona i nazwiska kto pieczatki na tym stawial i jakie konsekwencje zostaly wobec
@YellowMazdamer: wsparcie HoReCa zostało przegłosowane w parlamencie w 2021 roku przez wszystkie opcje. I co to są bzdury? Działalność gospodarcza? Bzdury to jest plejstejszyn. Działalność gospodarcza generuje miejsca pracy i wpływy z podatków. A wydawanie hajsu pisu? Pamiętasz jak Obajtek przytrzymywał wyższe ceny na Orlenie, żeby w sylwestra nie było widać podwyżki vatu z 8 na 23%?
Z resztą całej tej ekipie kanału g---o tego zyczę na odmułę.