Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 58
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Bartekgkw: Ale powiem ci szczerze ze jakbym na wykopowej bance nie czytal w co trzecim poscie o aferze funduszu sprawiedliwosci to ja nawet nie wiedzialem ze taka byla.
Z tych glosniejszych to bylo ze Obojtek jakis palacyk za parenascie milionow mial tak?
I ze maseczki zlej jakosci kupili? i respiratory kasa znikla.
  • Odpowiedz
jest mi naprawdę wstyd, że go lubiłem za czasów Kanału Sportowego

@Bartekgkw mam tak samo, teraz nikomu się nie przyznaje że kiedyś go oglądałem. Zablokowałem wszystkie jego sociale.

Ten gość zrobił się tak śliski, tak nierzetelny w tym co mówi i tak kreuje historie, że przy takich zasiegach to się robi niebezpieczne. Przykre jest to, że tacy jak on są uważani za najbardziej obiektywnych a ludzie ślepo i bezmyślnie za nim
  • Odpowiedz
  • 72
@Cinos a Ty dalej wierzysz, że człowiek o majątku właściciela Polsatu kontroluje światową politykę? To jest niesamowite jak węgierska propaganda zawędrowała daleko XDDDD

I Ty mówisz coś o motłochu XD Morawiecki już Cię podsumował. Ludzie są tak głupi, że to działa. To niesamowite
  • Odpowiedz
@JC97: No fakty sa takie ze PO przewalilo strasznie duzo kasy na bzdury ¯\(ツ)/¯
A czy PiS przewalil 5, 10 razy wiecej? To brzmi jak brak argumentow tylko wycie A BO ZA PISUUUUU
  • Odpowiedz
  • 26
@YellowMazdamer: No nie, to jest bardzo konkretny argument jeśli rzucamy hasłami takimi jak "to najgorszy rząd w historii, bo wydał 1,2mld na bzdury". Jeśli był w historii taki rząd, który na bzdury wydał więcej (i to kiedy pieniądz miał inną wartość) to chyba właśnie tamten zasługuje na miano najgorszego, nie?
  • Odpowiedz
"to najgorszy rząd w historii, bo wydał 1,2mld na bzdury"

@JC97: Od 4 dni nie widzialem takiego zdania na wykopie. Nadal te twoje tlumaczenia wygladaja na probe wybielania obecnie rzadzacych zamiast stac razem po stronie obywateli i mowic:

− Noooo, to sie tlumaczcie jak mozna bylo tak kase przepier..lic i dlaczego nikt nad tym reki nie trzymal, imiona i nazwiska kto pieczatki na tym stawial i jakie konsekwencje zostaly wobec
  • Odpowiedz
No fakty sa takie ze PO przewalilo strasznie duzo kasy na bzdury ¯\(ツ)/¯

@YellowMazdamer: wsparcie HoReCa zostało przegłosowane w parlamencie w 2021 roku przez wszystkie opcje. I co to są bzdury? Działalność gospodarcza? Bzdury to jest plejstejszyn. Działalność gospodarcza generuje miejsca pracy i wpływy z podatków. A wydawanie hajsu pisu? Pamiętasz jak Obajtek przytrzymywał wyższe ceny na Orlenie, żeby w sylwestra nie było widać podwyżki vatu z 8 na 23%?
  • Odpowiedz
@Bartekgkw: rzadko komuś źle życzę, ale jemu życzę, żeby go karma dopadła póki jeszcze względnie młody. Może jakby mu się ten kanalik zesrał i by wylądował gdzieś na etacie jako fiziol, to byłbym usatysfakcjonowany. Razem z Mazurkiem przy szpadli
Z resztą całej tej ekipie kanału g---o tego zyczę na odmułę.
  • Odpowiedz