Wpis z mikrobloga

@serek_heterogenizowany: obok Gdanska we Wroblewie jest Jaccuzi Club.
Polecam wekendy skandynawskie, stena line przyplywaja ze szwecji pary swingersow, potem te pary laduja we wroblewie na kilka dni na cempingu i jest tam wtedy jedna wielka sodoma i gomora. Panie szwedki w wiekszosci zdrowe blond milfy obsluguja kazdego chetnego z usmiechem na ustach. Dyson przy nich to amator ;)
  • Odpowiedz
@serek_heterogenizowany: jak czytam te wypowiedzi ekspertów poniżej to mnie śmiech zalewa, a moja różowa turla się po trotuarze z ich głupoty.
Po pierwsze wszystko zależy od rodzaju imprezy. Jeżeli to tematyczna impreza typu GangBang, albo Free 4 All, albo bukake to pojawiają się pary, które przychodzą w wiadomym celu i mnóstwo singli. Niektórzy stoją jak cipki pod ścianami, niektórzy zachowują się jak troglodyci i zaczynają walić konia, widząc, że np:
  • Odpowiedz
@saaz: nie przyjdą bo singielki hetero nie są mile widziane w takich klubach. Żonki i inne konkubiny czy partnerki boją się, że taka singielka cipy jej nie wyliże 🤷
  • Odpowiedz
@R-87: właśnie o to chodzi, że szanowne Panie z par boją się tego, że singielki (szczególnie te hetero) rozbiją układ. Dlatego nie są mile widziane. Przeczytaj jeszcze raz co napisałam. P.s wiem to z doświadczenia, także mi się nie udało jeszcAe być w żadnym klubie czy imprezie bo żonki są oburzone jak to tak? Hetero? Jakby mało miały atencji. Jest też artykuł o tym na stronie dla swingersów bazowany właśnie
  • Odpowiedz
@Obsydia: pewnie masz rację to przecież Twoje odczucia , ja to widzę z mojego punktu widzenia ale z drugiej strony też bywa podobnie z tym że konkurencja większa a raczej selekcja . Wolę kameralnie 3-6 osób max.
  • Odpowiedz
@R-87: Mężczyźni zawsze mają łatwiej by spotkać się czy w klubach czy tak kameralnie bo jurny k---s zawsze jest mile widziany. A taka singielka hetero to persona non grata, nawet w klubie gdzie masz kilkadziesiąt osób i na dobrą sprawę i niektóre bi czy panie z par też nie biorą udziału w zabawach. A taka debiutanka hetero mogłaby się poczuć swobodnie w takim klubie, bez presji, że jest w małym
  • Odpowiedz
@Obsydia: nie jest łatwo bo z reguły wchodzą w grę duże odległości , ja z okolic Olsztyna a to dziura na mapie w tym temacie i znajomi z Podlasia lub Warszawy .
  • Odpowiedz
@R-87: To prawda. Odległość jest kluczowa. Ja mam najbliżej do Jacuzzi Club ale tam trzeba już mieć naprawdę zaplanowane wszystko. Nocleg, transport itd. Po prostu misja. Dla mnie gdzie musiałabym jechać sama to problem + wchodzi brak wsparcia od tej osoby obok i w momencie gdyby coś było nie tak lub po prostu nie ten klimat to nie ma opcji by wyjść i iść nawet na miasto by inaczej spędzić
  • Odpowiedz
@Obsydia: teraz zajarzyłem dopiero że Tobie chodzi o spotkania z Parami ale bez kontaktu z kobietą a nie samymi facetami w tych klubach , no facetów jest masa i zazwyczaj jak mówisz są nastawieni na typową scenkę jeżeli już dopuszczają do pary , ale z reguły kobiety w parach są strasznie zazdrosne jeżeli w grę wchodzi skupienie się na innej kobiecie jeżeli ona sama ma tylko patrzeć to taki cuckold
  • Odpowiedz
@R-87: Nie, nie może tak wyszło ale miałam na myśli ogólnie kluby i imprezy swing organizowane też po za klubami, prywatnie. Mimo, że w takim klubie czy imprezie po za parami będą też single to singielka hetero i tak nie ma wstępu bo właśnie zabierze tych chłopów xD G---o prawda bo na miejsce takiej jednej wejdą 4 bi i np. Pani gospodyni nie będzie w ich typie to też zostaną
  • Odpowiedz
@R-87: na dobrą sprawę to długi i nie prosty temat :) Po krótce: chciałabym iść do klubu swing najlepiej z mężczyzną w parze ale mogę i sama aby właśnie móc wszystko, nie musieć nic i poznać ten świat ale nie mam tam wstępu bo jestem hetero :D To tak jakbyś chciał wejść na koncert artysty o którym dowiedziałeś się wczoraj ale nie wyjdziesz bo znasz tytułu każdej piosenki xD
  • Odpowiedz
@Obsydia: Mam znajomą "parę" co też chodzili do klubów często popatrzeć a nie brać udziału więc jeśli ja miałabym na początku Zrobić to samo to co za różnica jakiej jestem orientacji? Podobno to takie otwarte środowisko jęczące jak to są źle postrzegani. Ale tak jest skoro są hipokrytami. Para ta jest z daleka, poznałam ich na grze, prywatnie nie są razemprzestali praktykować zanim ja zaczęłam mieć konto na zb i
  • Odpowiedz
@Obsydia: Przeczytałem z zaciekawieniem Waszą dyskusję i uświadomiłem sobie, że moja fantazja o trójkącie z dwoma kobietami prawdopodobnie zakończyłaby się klęską. Bo jeśli kobiety byłyby hetero (a w końcu najczęściej są), to ja bym dwóch jednocześnie nie dał rady cały czas zadowalać, a jakbym się skupił bardziej na jednej to druga mogłaby się poczuć niepotrzebnym i zaniedbanym widzem skoro z koleżanką nie miałaby co robić.
  • Odpowiedz
@kanidz możesz się mylić bo do takich klubów czy na imprezy swing właśnie kobiety ni są wpuszczane lub są na tyle nie lie widziane, że same nie chcą iść. Wówczas są tam same kobiety bi i Twoja fantazja może ai spełnić. Bo właśnie za taki show z za kobiety lgnące do siebie ludzie chcą płacić i to też marketing takich miejsc. Więc prędzej Ty znajdziesz dwie chętne bi lub otwarte hetero
  • Odpowiedz