Aktywne Wpisy

agiller +601
Pamiętajcie mirki i mirabelki, jeśli będziecie chcieli pokazać dzieciom jak turlać się ze sporej górki to sprawdźcie czy po drodze nie ma jeżyn. ( ͡° ͜ʖ ͡°). Właśnie czekam na tomograf gałki ocznej bo kolec mi przejechał po niej. :D Krwi z rozcięcia było tyle że 2 paczki chusteczek poszły a kurtka do prania. Suma summarum córki w płacz i boją się podejść zamiast śmiać się jak stary
źródło: 26437
Pobierz
Ciameq +199
Witajcie Mircy. Piszę ku przestrodze. Dziś w stojące auto mojego taty przydzwonił gość. Gdy usłyszał, że tata nie chce się "dogadać" tylko wzywa policję to uciekł z miejsca zdarzenia. Szczęście, że tata od razu jak wysiadł zrobił zdjęcie tablicy. Mając cały czas telefon w ręku zdążył zrobić również zdjęcie jak tamten odjeżdża w "siwą" dal. Okazuje się, że jak ktoś nie ucieka od razu to nie znaczy, że zaraz nie zacznie... W
źródło: IMG_3582
Pobierz

Obojętnie co, tylko zgodne z doświadczeniem lub bez, no i nie chce pracować przy rybach.
Tak to technikum, licencjat, magisterka wszystko kierunek logistyka. Więc jakiś magazyn/e-commerce najlepiej.
Szukam ofert już chyba na 100 stronach łącznie i jest jedno wielkie g. Nie mam uprawnień na widlaka z udt, tamte i tak wygasły już chyba w 2024. Składałem na lepsze oferty i gorsze, no ale właśnie te uprawnienia i to że tam nie mieszkam - dyskwalifikują. Ewentualnie jeszcze norweski jest przeszkodą, no ale trochę tych ofert jest bez.
W każdym razie, uparłem się na Norwegię bo mi się tam podoba, no ale to są jakieś jaja, że w prawie każdym innym kraju miałbym pracę i to lepszą od zaraz, a tam nic.
#emigracja.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@raseri: no niestety, tak jest - duzo trudniejszy rynek pracy niz sie wielu wydaje
Doświadczenie z magazynu, e-commerce etc. Mam. Wcześniej składałem na lepsze oferty, no ale tak mi się przynajmniej wydaje, że jak nie ma mnie na miejscu, a inni kandydaci są, to odpadam na starcie. Więc zacząłem szukać czegokolwiek i mam wrażenie że z tym jest znacznie gorzej.
Pracujesz obecnie? Możesz napisać gdzie znalazłeś, jaka branża,
@raseri: Kierowca kat. b do 3.5 tony. Robota była już nagrana w Polsce przez znajomych. Problem w tym, że to nie jest pełny etat i wystarcza z miesiąca na miesiąc, ale nie żeby odłożyć i szukam czegoś innego. Akurat wczoraj było na kanale moja norwegia, że fryzjer nie mógł znaleźć pracy przez kilka miesięcy i w końcu założył własną działalność:
https://www.youtube.com/watch?v=vDT7zY9uxys
@raseri: ja nie rozumiem czemu idzie się na magazyn skoro ma skończone studia, tak jak mówiłeś ma ukończone studia to niech spróbuje wyższe stanowisko, i tak jak mówisz norweski nie jest konieczny. To jest tylko marnowanie czasu i zdolności.
Inna sprawa, że jak masz jakieś ogłoszenia dostępne dla wszystkich na jakieś stanowisko, to niekoniecznie
Jedna kwestia że mówi że jest bardzo szczęśliwy, wyjątek chociaż może nie. Bo patrząc na te fora na mojej Norwegii czy jakieś grupki na Facebooku to ile tam jest osób co się zachowują jak za karę to masakra. Typowo wyjechali dla pieniędzy, ale swoje cierpienie wyładowują na innych.
No ale