@Jestem_robotem123: Normalnie bym się zgodził, ale w przypadku osobników wymachujacych flaga bandery w kraju który ich przygarnął i w którym nie bez powodu jest źle widziana, bilet na front wydaje się sprawiedliwym rozwiązaniem.
@Gjbgghbhhjj: flagi to tylko symbole, oni nie utożsamiają tej flagi z mordowaniem polakow. Polacy walczący na Ukrainie wielokrotnie o tym mówili, ze żołnierze nie maja pojecia jak polacy od paru lat kojarzą te flage.
@CipakKrulRzycia: w sumie to większość nie będzie płakać jak się neobanderowcy czy mówiąc wprost ichnie patusy i zadymiarze wybiją z małpami nie nasz problem jakiś patus Ukrainy czy Gruzji. Cudzoziemiec łamie prawo no to niech jedzie na front albo do swoich po co nam kolejni zadymiarze. Oczywiście nie ma co wierzyć że każdy Ukraiński zadymiarz od razu chciałby walczyć o kraj z którego uciekł ale niech oni się zajmą swoim
@Jestem_robotem123: to prawda. Pamiętam jak tłumaczyłem Banderę to mlodej Ukraince i ona nawet nie wiedziała o Wołyniu. A znajomy Ukrainiec co lepiej mówi po polsku od niejednego Polaka ma Banderę za bohatera jak dla Polaków Piłsudski
lubię jak się ciocie sprzeczają
źródło: IMG_20250812_105222
Pobierzźródło: temp_file6134925848037351478
Pobierzładnie jej Braun korbą zakręcił
@Jestem_robotem123: Normalnie bym się zgodził, ale w przypadku osobników wymachujacych flaga bandery w kraju który ich przygarnął i w którym nie bez powodu jest źle widziana, bilet na front wydaje się sprawiedliwym rozwiązaniem.