Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

a typ teraz przerażony bo o niczym nie wiedział i 4/5 Polski chce mu obić twarz xD

@robertkk: tak biedny saszka nie wiedział, że flaga upa jest zakazana w PL i dlatego wniósł ją na koncert w dupie xD
  • Odpowiedz
Ta? A ja czytałem, że to ruska prowokacja i na pewno był kupiony przez wrogie służby a tu co się okazało? A no gość świadomie to zrobił bez przymusu
  • Odpowiedz
  • 2
@smutny_kojot: ty to masz troche mozgu? Sam przekleiles jedna manipulacje https://wykop.pl/wpis/82661929/oni-zwyczajnie-nie-wiedza-ze-polakow-boli-jakas-ta i specjalnie cie pominalem zeby cie juz nie gnoic to sie dalej prosisz xD flage mial w spodniach nie w dupie, ale wszystko jedno gdzie ja mial, bo z tego co widze na filmach z koncertu to na stadionie byly dwie flagi wiec pewnie zadnej nie mozna bylo wniesc i tym dwom sie udalo. Do tego piszesz o deportacji
  • Odpowiedz
Jak dowiedział się co zrobił to usunął film i przeprosił i wyjaśnił że z ich perspektywy to się w ogóle nie kojarzy z wołyniem i nie wiedział że jest zakazane

@robertkk: jestem pewny, że wiedział. Może jednak nie przypuszczał, że tak bardzo nas to drażni, a w sumie to nie jestem pewny czy to nie drażni tylko trochę krzykaczy, trochę populistów, którzy próbują to wykorzystać do nabicia sobie trochę popularności.
  • Odpowiedz
Najbardziej r---------a mnie jednak to jak wykopki oczekują wiedzy historycznej od Ukraińców

@KarmelkowyZubr: I to jeszcze czesto sa to wykopki ,ktore nie przyjmuja do wiaodmosci tego, że także Poalcy mordowali Żydów w pogromach. Zdziwieni, że im podobni w innym kraju też odrzucaja niewygodne fakty i dbaja aby nie dotarły one do ludności, bo uderzy to w bohaterów jakich wykorzystuja do zjednywania sobie poparcia bedacego narzedziem do zdobycia władzy.
  • Odpowiedz
z ich perspektywy to się w ogóle nie kojarzy z wołyniem i nie wiedział że jest zakazane

@robertkk: I tak jest w większości przypadków, ale nasze społeczeństwo jest wyjątkowo głupie. A jeszcze kilkanaście lat temu bohaterem w Polsce był Świerczewski xd
  • Odpowiedz