Wpis z mikrobloga

@OlgierdanoTivi: tam jakaś dzieciarnia się dorwała która żeby coś napisać musi szukać info i znajduje g---o źródła albo rudy dał blik. Kiedyś to było uczciwe źródło informacji i dość szybko reagowali na bzdety
  • Odpowiedz
@StrajGerOfficial: no dlatego staroszkolni to powinni cisnąć tych smarków by robili to co robią rzetelnie bo pisanie własnych wersji historii to nie jest dobra rzecz. Zwłaszcza że wynika to z ich osobistych preferencji. Zachowują jak jak rozkapryszone dziewczynki

Jeszcze się wielce oburzają pety jak się on uwagę zwróci że farmazony wypisują
  • Odpowiedz
@William2290: teraz jednego swojego farmazona przykrywali drugim jak np to że pocisnąłem w mailu jednego z nich a on chciał mi pomóc xd

Banda kłamliwych dziewczynek. Boguś laurkę ma zrobioną jakby był dziennikarzem co Pulitzera dostał.

Rudy i Mariola mają mniej wrzucone niż ja. Ksywki jakie na mnie wrzucają to ja pierwszy raz słyszę niektóre. widać jakis pryszcz siedział i wymyślał
  • Odpowiedz
@OlgierdanoTivi: A tak z ciekawości to ktoś jeszcze czyta te kononopedie? To miało chyba kilka odsłon i wpisy za czasów mlecznego gówna też tam były moderowane, żeby rudemu robić dobrze, albo źle pamiętam, więc i tak nikt tej strony poważnie nie traktuje. Cisnąć można, ale jak masz z nimi na pieńku to i tak to g da bo ci będą na złość specjalnie robić, taka ludzka natura.
  • Odpowiedz
@StrajGerOfficial: ja wywalone w nich jak i co o mnie pisali. Zacząłem publicznie to krytykować jak musiałem kilku dziennikarzy prostować że głupot się naczytali i musieli zmieniać tekst bo by głupoty poszły w eter

Gość z kanału zero przepraszał później jak na podstawie kononopedii walnął że byłem redaktorem Konona
  • Odpowiedz
@OlgierdanoTivi: Czaje, po prostu ludzie spoza uniwersum biorą te stronę jako wykładnie na temat szkolnej i potem fałszywe info leci, albo pomówienia. Też bym się wkurzył, ale jak masz z nimi jakiś spór (albo oni z tobą) to raczej wątpię, że będą chcieli coś prostować na twoją korzyść, a weź ich zmuś, to tak jak z zielonym, nie da się go przekonać żeby przestał grzebać śmieciach ( ͡° ͜
  • Odpowiedz