Aktywne Wpisy

Skallagrimsson +452
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Polasz +740
Lecę samolotem i sparowało mnie w szachach z gościem przede mną, a on nie wie, że widzę jego planszę. Trafiony-zatopiony (✌ ゚ ∀ ゚)☞
#szachy
#szachy
źródło: temp_file5113192154248505059
Pobierz

Pomyśleć że 3 lata tam czytałem książki, miałem nadzieję że już się ogarnęli po tym jak kompletnie zawalili temat ale chyba się już nie ogarną.
#legimi
Fakt ze nowosci na chomiku raczej nie znajdziesz ale mi nowosci niepotrzebne. Jak zobaczylem ile mam transferu na chomiku to wyszlo mi ze do konca zycia bym nie przeczytal tylu ksiazek co moge sciagnac :D
Mnie rozwala jeszcze cos - bardzo czesto wersje elektroniczna jest drozsza niz papierowa. Ja sie pytam jakim kurla cudem?
To sie totalnie nie
@Uuroboros: Przesylki, wydruku, skladowania. Jedna osoba nie jest w stanie "obsluzyc" papierowej ksiazki "od autora do kupca". E-booka juz tak. Wiec przy e-booku placisz jednej osobie. Przy papierowej calemu lancuchowi osob.
Szczerze przyznam ze nie mam zielonego pojecia w czym teraz pisza autorzy ale na 100% nie jest to maszyna do pisania. Wiec elektroniczna wersja ksiazki istnieje zanim zaistnieje jej wersja papierowa.
Są niektóre tytuły faktycznie nawet droxższe ale było już csi wykopu że niektóre wydawnictwa były zwyczajnie bardzo pazerne i na ebooki dawali dużo wyższą marżę
@Uuroboros: Chapeau bas :D