Aktywne Wpisy

menelf +5
rzygalam o:
22:46
23:17
0:35
2:13 (ale już nic ze mnie nie wyszło)
3:05 wzięłam acenocoumarol zamiast o 20/21
22:46
23:17
0:35
2:13 (ale już nic ze mnie nie wyszło)
3:05 wzięłam acenocoumarol zamiast o 20/21

Antorus +52
i pomyśleć, że kiedyś broniłem lekarzy, bo PiS się jak zwykle uwziął na "wykształciuchów tfuuuuu" i szczuje.
Albo że no dobra pandemia jest to niech dostają bonusa.
Bonus nigdy się nie skończył xD
Niech jadą. Jesteśmy na etapie takiego bizancjum, że możemy tutaj przyjąć Niemców czy Holendrów, płacić im...ich stawki. I być na tym interesie do przodu względem naszych konowałów bilokacyjnych.
Albo że no dobra pandemia jest to niech dostają bonusa.
Bonus nigdy się nie skończył xD
Niech jadą. Jesteśmy na etapie takiego bizancjum, że możemy tutaj przyjąć Niemców czy Holendrów, płacić im...ich stawki. I być na tym interesie do przodu względem naszych konowałów bilokacyjnych.

Na imprezie kuzyn (podpity) podbija do mojego ojca i pyta czyby czasem na niego nie przepisał. Oczywiście mu się nie należy, ale jego ojciec mieszkał w naszej miejscowości 50 lat temu i wywodzi się z tego rodu. Chociaż ziemia nie jest w ogóle przepisana na jego ojca (wyfrunął z domu za młodu, a potem jak matka jego i mojego ojca proponowała mu czy chce jakąś ziemię to odmówił), ale no można spekulować, że coś im się należy, bo niby rodzina, wujek bliski, brat ojca itp. Jednak no moim zdaniem kuzyn nie ma prawa do tej działki. Jeszcze mówi bezczelnie, że co ja za 30 tysięcy będę się tam budował. Robi podchody do mojego ojca (w końcu jego chrzestny mój tato), że on go zaprasza do siebie itd. Nosz śmierdzi cała ta sytuacja. Może kuzyn ma kredyt na 30 lat, ale żyje typu zastaw się a pokaż się i jeszcze chce coś co nie jest żadnym prawem jego. Próbuje mojego tatusia namawiać. W tej sytuacji sprawa jest taka, że tatuś jest trochę naiwny jak mu się dobrą bajerę sprzeda.
Dlatego właśnie co byście zrobili w tej sytuacji?
#nieruchomosci #dzialki #budownictwo #finanse #spadkobiercy #wygryw #biznes #psychologia #kradziez #prawo
ewentualnie też słyszałem wersję że dzieci i wdowa tyle samo, tyle że wdowa nie może dostać mniej niż 1/4
cóż nie jestem prawnikie,. ale i tak brat ojca, czy kuzyn nie dostają nic
źródło: IMG_3818
Pobierz