Wpis z mikrobloga

Co mi się przypomniało XD Hit lat #90s na walentynki i inne okazje. Róża w szklanej tubie. W sumie to nie udało mi się znaleźć w internetach dokładnie takiej, bo ta jedyna prawilna była w dłuższej tubie i z misiem XD ale ta z olx oddaje mniej więcej o czym mowa. Ależ to był kicz XD

#heheszki #design #wystrojwnetrz #januszedesignu
pogop - Co mi się przypomniało XD Hit lat #90s na walentynki i inne okazje. Róża w sz...

źródło: temp_file8046169647655962254

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pogop ja w wieku nastu lat dostałam taką plastikową różę, której kwiat zrobiony był z czerwonych stringów koronkowych (ale to było wiadomo dopiero po rozpakowaniu).
Różę tę wręczyła mi Babcia 🌹
(mam urodziny w okresie walentynek)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@gaga-jaga dostałem od niej na 18kę kubek z kuso ubraną panią, która miała dziwnie namalowaną bieliznę jakby korektorem czy coś. Się okazało, że po zalaniu gorącą wodą ta bielizna robiła się przezroczysta XXXXD
  • Odpowiedz
@pogop hahaha, no to fajna, wyluzowana babcia! Moja mi pozwalała wracać z baletow o ktorej chcę gdy u niej nocowałam, tylko musiałam wpaść na chwilę o 23:00 i zadzwonić na stacjonarny do rodziców ze juz jestem i idę spać xD
Wiec może te stringi to faktycznie nie byla pomylka, tylko udawała nieświadomą xd
  • Odpowiedz