Aktywne Wpisy
Ramadamadingdong +128
Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widząc codzienne wiadro toksyn wylewane na #psiarze .
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
źródło: 20240818_174410
Pobierz
UsmiechnietyAnon +44
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

uważajcie na te kurvvy
#zdrowie #medycyna #borelioza
Generalnie fizjoterapeuta podejrzewa, że mój organizm ma skłonność do stanów zapalnych i trochę na chybił trafił każe mi szukać bakcyli, a potem je wytłuc xd
Byś zapytał prawdziwego lekarza a ten fizjoterapeuta chce się w niego bawić
I tak jestem mu wdzięczny, bo to pierwszy fizjo, który podszedł do sprawy z zupełnie innej strony
Przed przyjęciem, czy podaniem jakiegokolwiek lekarstwa (w tym suplementu, zioła, innej oddziałującej substancji), nie wystarczy przeczytać kilka razy ulotkę i przeszukać Internet. Musisz jeszcze zrozumieć i przewidzieć możliwe potencjalne skutki