Aktywne Wpisy

ojciec zmarł nad ranem. jak wychodziłem rano do pracy, mama mnie zawołała i mówi, że nie reaguje. zaczęliśmy próby reanimacji, ale już było po ptakach. przyjechała karetka, zostawili wydruk z ekg z prostą kreską i tyle mi po ojcu zostało. 3 tygodnie był w umieralni (tj. w szpitalu wojewódzkim), przyjechał do domu i umarł tej samej nocy. już myśleliśmy, że mu się unormuje to serce, założą mu rozrusznik i se będzie biedował

Moseva +411
Ostatnia cyfra po zaplusowaniu wskaże kturom mosevom halloweenowom jesteś
#kturommosewom #moseva #moseball
#kturommosewom #moseva #moseball
źródło: IMG_7433
Pobierz

Po czym w innym okienku czatu myli wyraźny obraz MRI ręki z kolanem. Coś czego nigdy nie zrobiłby żaden radiolog. Czyli wszystkie te opisy o kant d--y można wyrzucić. Skoro nie potrafi rozpoznać co jest na zdjęciu, to jak miałby rozpoznać pękniętą kość czy naderwane więzadło? Elon będzie udawał że AI zastąpi zaraz lekarzy :D
#sztucznainteligencja
źródło: my-knowledge-work-as-a-neurosurgeon-is-cooked-v0-m7ec4jlqs0if1.jpeg
Pobierz@hub_bub: O. I kolejna osoba, która przekonała się o "wspaniałości" AI :)
Te wszystkie modele to są fajne jak chcesz zapytać o coś w stylu "kto wygrał mistrzostwa świata w krykiecie w 1986 roku". Jeżeli chodzi o bardziej złożone sprawy - to konfabuluje bardziej niż nieślubne dziecko Murana i Memcena.
A Musk? Kurde. Ten to by się nadawał do tego, żeby
@hub_bub: IMO:
Wrzuciłeś to do LLMa typu ChatGPT, czy do specjalnie wytrenowanej sieci do opisywania obrazowania takich zdjęć medycznych? xD
@DziadLab: na codzień używam LLMów, natomiast w-----a mnie że zamiast powiedzieć nie wiem - to ten wymyśla opisy.
@hub_bub: IMO:
Może nie jesteś na bieżąco:
@hub_bub: Robisz idiotyczną rzecz, dostajesz idiotyczny wynik i jeszcze się tłumaczysz wymyślając jakieś bzdety.
Wierzenie w bredzenie Muska XDDDDDDDDDDDDDDD