Aktywne Wpisy

wykop +15
Nowe aplikacje Wykopu już na horyzoncie! 🚀 💙
Od dłuższego czasu pracujemy nad nowymi wersjami aplikacji dla Androida i iOS-a. Chcemy, żeby korzystanie z Wykopu było przyjemniejsze - szybsze, wygodniejsze i po prostu bardziej „Wasze”.
Dziś robimy kolejny krok - ruszamy z testami nowych aplikacji, a Was zapraszamy do udziału w nich. Wasze opinie pomogą nam dopracować Wykop tak, by korzystanie z niego na co dzień było jeszcze wygodniejsze, zanim oficjalna wersja trafi
Od dłuższego czasu pracujemy nad nowymi wersjami aplikacji dla Androida i iOS-a. Chcemy, żeby korzystanie z Wykopu było przyjemniejsze - szybsze, wygodniejsze i po prostu bardziej „Wasze”.
Dziś robimy kolejny krok - ruszamy z testami nowych aplikacji, a Was zapraszamy do udziału w nich. Wasze opinie pomogą nam dopracować Wykop tak, by korzystanie z niego na co dzień było jeszcze wygodniejsze, zanim oficjalna wersja trafi

Wrocław. Podobno jedno z najbogatszych miast jednego z najszybciej rozwijających się państw w Europie.
A tu kolejka do sklepu z używanymi ubraniami na kilka minut przed otwarciem.
#wroclaw #50twarzybiedy
A tu kolejka do sklepu z używanymi ubraniami na kilka minut przed otwarciem.
#wroclaw #50twarzybiedy
źródło: IMG_20251112_085918
Pobierz

#motocykle
źródło: crying
Pobierza co to za moto, że ten duży serwis taki drogi
źródło: temp_file6495563139219304715
PobierzJakiś czas temu pytałem ASO Hondy o dorobienie kluczykato poza tym, że kosztuje to absurdalnie dużo, to jeszcze mi powiedzieli, że grot mam sobie sam pojechać dorobić xD to w ten sposób to mogę sobie w ogóle bez ASO poradzić.
Akurat przerwa na kebaba i cole.
Czy to dużo? No nie wiem. Łańcuch DID - najmocniejszy na rynku.
Niestety, nie mam garażu, a robić takie rzeczy pod chmurką już mi się nie chcę. Kilka razy łańcuch sam już zmieniałem. Po co mam się z
@Vladimir_jebievdenko: ja tak zrobiłem xd
Za 79.99 PLN ( ͡º ͜ʖ͡º) Udało się, no ale mimo wszystko i tak trzeba było ogarnąć fleksa to przeciecia starego łańcucha, klucz dynamo, metrową rure do odkręcania zębatki zdawczej, zaciski do drewna, stojak...
źródło: Screenshot 2025-08-11 at 21.10.11
Pobierzźródło: 1000001811
Pobierzhttps://allegro.pl/oferta/zestaw-przyrzad-do-rozkuwania-i-zakuwania-lancucha-1085d-16410873230