Wpis z mikrobloga

• 291
@brokenik: tak było, Putin osobiście do mnie dzwonił żebym był bardziej w-------y na zakładzie że muszę robić na czyjeś nowe auto elektryczne.
  • Odpowiedz
Tego jeszcze nie grali xD

@brokenik: na wykopie przecież też się uaktywnili. Dużo to standardowi użytkownicy, ale są też tacy co ewidentnie czasem miewają zły skład zdania. Podkręcają dodatkowo atmosferę, przecież im to jest na rękę. Tylko ignorant myśli, że tutaj tylko zwykli użytkownicy siedzą.
  • Odpowiedz
  • 150
@SpokojnyPan: Nie twierdzę, że propaganda i sianie fermentu jest na porządku dziennym w tym k--------u - ale jeśli takie teksty lecą w mediach, że Ruscy odpowiadają za kręcenie małysza. To już to nie jest śmieszne tylko żałosne.
  • Odpowiedz
@SpokojnyPan Ja wpisów o polityce unikałem jak tylko mogłem ale teraz się odpaliłem, zgadnij czy dlatego, że dzwonił Putin i puścił przelew czy też może mnie jachty, sauny i handel firmami w---w...ły?
  • Odpowiedz
@SpokojnyPan: ta, ruski mi kręci korbą, bo się w-------m, że muszę spłacać 500k hipoteki a somsiad dostaje tyle na dywersyfikację działalności w postaci wprowadzenia lodów do menu jakby to jakieś rocket science było xD. Naprawdę?
  • Odpowiedz
Ruskie kazały im rozdawać kase na jachty.

@brokenik: Połowa śmieszków w necie polega na tym uproszczeniu (chociaż prywatnie uważam, że to niezdolność Polaków do czytania ze zrozumieniem). Przecież nikt nie napisał ze rozdanie pieniędzy i złożenie wniosków to rosyjska propaganda, a burza i dezinformacja wokoło.

Do tej pory wykopki brandzlują się i śmieszkują z jachtów za pieniądze podatnika, juz policzyli ile bedziemy to spłacać a jak narazie to nie wiadmo
  • Odpowiedz
@brokenik: W sumie pewnie w tym prawdy trochę jest, bo ruscy podkręcają cokolwiek, co może destabilizować zachodnie społeczeństwa. Z resztą nawet tutaj napisane nie jest, że cała nagonka bierze się od nich, ale że biorą udział w jej podkręcaniu.

Wiadomo, że rząd tutaj zawalił po całości i ich nie tłumacze, ale też warto mieć w głowie, że niektórzy mogą trochę przesadzać, a inni wręcz wprost kłamać w tej sprawie. Zwykle
  • Odpowiedz
@brokenik w sumie to zdziwiłbym się gdyby tak nie było. Ruskie trolle chwycą każdy temat żeby zwiększać niezgodę w społeczeństwie. I jest to w sumie ich główne zadanie zaraz po antagonizowaniu Polaków przed Ukraińcom.

Aczkolwiek mówienie o tym teraz, kiedy są w ogniu zasłużonej krytyki jest zwyczajnie śmieszne bo insynuuje że krytyki to w sumie nie ma i to Rosjanie sztucznie pompują temat xD
  • Odpowiedz
tak było, Putin osobiście do mnie dzwonił żebym był bardziej w-------y na zakładzie że muszę robić na czyjeś nowe auto elektryczne.

@Morf: a kto Ci powiedział, że to Ty będziesz płacił za to auto? Bo to ta osoba Cię okłamała.
  • Odpowiedz