Aktywne Wpisy

splinter96 +85
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

HoroLive +15
Wynajmuje mieszkanie ok 3 lata, nagromadziłem tam pełno rzeczy, mam pełno książek, ubrań. Mieszkanie było puste, pokupowałem tam meble, łożko, pralke, lodówke, rolety, karnisze, jakiś dywan. Wszystko praktycznie urządzałem. (wszystko jest moje mam paragony). Właściciel mieszkania ogłosił, że mieszkanie idzie na sprzedaż.
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta

PS. Zdjęcie robił pasażer, który nie uczestniczył w prowadzeniu pojazdu. Prędkość pojazdu mieściła się w ograniczeniu i pasy były zapięte. Stan płynu do spryskiwaczy był w normie
#rower #pedalarz
źródło: temp_file831116402951953837
Pobierz@miodeksmrodek:
Coś w tym
@pokpok: to umyj się bo j---e
@Szalom: tylko różnica jest taka, że jak samochód jedzie po chodniku, to jest to piętnowane społecznie (co widać po komentarzach pod filmami), a wy jesteście pierwszy do n-----------a na blachosmrodziarzy. Za to jak rower znajduje
@maffbuc: Czyli odpowiedzią na łamanie przepisów jest łamanie przepisów? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Szalom: Zgadzam się. Mnie po prostu śmieszy hipokryzja w wykonaniu rowerzystów, którą nagminnie obserwuję na wykopie. Przejechanie samochodem 5 metrów po chodniku jest dla nich karygodne, zero wymówek (swoją drogą słusznie). Ale jeśli chodzi o rower popełniający wykroczenie, to zaczyna się festiwal wyzywania i usprawiedliwiania. Dla mnie nie ma wymówek - DDR może nawet przypominać krater, wtedy się zgłasza do gminy
mogę w ciebie rzucać jak chcesz xd
Nikt nie robi inby jeśli ktoś przeturla się przez strzałkę czy stopa z prędkością 1 km/h; ani jak nie będzie zwalniał na autostradzie do 100 na kilka sekund bo lekki zakręt jest i postawili sobie ograniczenie-dupochron, ani jak rowerzysta sobie jedzie 10 km/h zamiast prowadzić rower
ps na zdjęciu