Aktywne Wpisy
tomilipin +1000
Moja różowa, jako behapowiec, obsługuje różnego rodzaju instytucje i inwestycje. Dziś rano dostała zgłoszenie z budowy - wypadek pracownika na rusztowaniu. Myśleliśmy, że chłop spadł, a tu się okazuje, że jakiś stary pryk zrzucił pełną małpkę z wysokości czwartego piętra (z rusztowania) i butelka robiła się o głowę młodego, który stał na ziemi. Chłopak stracił przytomność, ale nie wezwali do niego karetki. To było wczoraj. Dziś moja różowa jedzie na miejsce i

miszkurkam +95
#motoryzacja #pokazauto #chwalesie
Mirki, pijcie ze mną kompot - udało się kupić nowe autko z salonu.
Jeszcze kilka lat temu nigdy bym w coś takie nie uwierzy, a dzisiaj proszę bardzo.
Pamiętajcie - łapcie marzenia, bo życie jest za krótkie. :-)
Mirki, pijcie ze mną kompot - udało się kupić nowe autko z salonu.
Jeszcze kilka lat temu nigdy bym w coś takie nie uwierzy, a dzisiaj proszę bardzo.
Pamiętajcie - łapcie marzenia, bo życie jest za krótkie. :-)
źródło: IMG_3282
Pobierz

Projekty tego rodzaju szczególnie cieszą moje serduszko. Pustynia, zimne światło księżyca, zapomniane ruiny bezimiennego miasta i otchłań czasu, w którą - zgodnie z filozofią Lovecrafta - nie powinno się spoglądać zbyt długo, o ile w ogóle.
Tradycyjnie decoupage na drewnie, imitacja stron po bokach, plus ręcznie formowane i malowane detale wypukłe, w tym ręcznie rzeźbione macki. Na wieczku w centrum wypukły motyw z pasty szklistej, z przodu metalowe zapięcie. Wnętrze wieczka personalizowane.
Więcej moich szpargałów twórczych jak zawsze na #apaturiart :)
#rekodzielo #handmade #diy #hobby #chwalesie #tworczoscwlasna #lovecraft
źródło: Lovecraft_1
Pobierzźródło: Lovecraft_2
PobierzMoże pomyśl na przyszłość, o czymś z farbami fluoroscencyjnimi. Myślę że pudełko które by świeciło wzorami w nocy albo w ultrafiolecie mogłoby być ciekawym ubogaceniem twojego super warsztatu.
Nie mówię oczywiście o tym modelu pudełka.
Masz talent i robisz dobrą robotę.
Jakbym nie był minimalistą to sam bym pewnie kupił takie pudełko. Wystawiasz się gdzieś na allegro albo na własnej stronie? Pod kątem SEO to własna strona lepsza + instragram + tiktok + facebook
Za rok azjaci w garażu i globalny
Powolutku sobie dłubię stronę z portfolio, przygotowuję też ofertę do sklepu, ale na pewno nie chciałabym tego ciągnąć w stronę biznesu globalnego. W żadnym razie nie aspiruję do bycia dynamiczną influ-social-rękodzielniczką - tak szczerze, to przeraża mnie taka wizja, bo chyba musiałabym przefasonować sobie osobowość, żeby się w czymś takim odnaleźć ;)
Będzie fajnie, jeśli ta mikrodziałalność wypłynie mi w przyszłości na szersze wody,
@milo1000 Dziękuję, miło mi czytać takie komentarze :)
@North_Pole Dziękuję, miło mi, że moje prace się podobają (。◕‿‿◕。) A owszem, robię skrzyneczki na sprzedaż i na zamówienie. Ale zazwyczaj nie
Komentarz usunięty przez autora Wpisu