Wpis z mikrobloga

Czy jak straciłem pracę w trakcie pandemii ( branża gastro) i zostałem bez środków do życia to mogę teraz się ubiegać o jakieś dofinansowanie?

#kpo #kiciochpyta
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sogen: firmy ktore dostaly po dupie ...juz nie istnieje
ale istnieja ci co je kupili XD

nie kumam czemu po 2 latach trzeba wspierac branze restauracyjna ....kupujac im domki na wynajem
  • Odpowiedz
nie kumam czemu po 2 latach trzeba wspierac branze restauracyjna

@deni28s: i to jeszcze branżę która w------a ceny do poziomu Europy Zachodniej xD
  • Odpowiedz
@sogen moj stary zachorował na raka od pracy w szkodliwych warunkach u janusza, dostał za to jakieś grosze. Nawet nie sprawdzam czy Janusz wziął jakieś pieniądze z tarczy czy innego socjalu dla przedsiębiorców bo tylko się w-----e
  • Odpowiedz
Czy jak straciłem pracę w trakcie pandemii ( branża gastro) i zostałem bez środków do życia to mogę teraz się ubiegać o jakieś dofinansowanie?

@sogen: oczywiście, każdy obywatel mógł. Wystarczy założyć działalność i złożyć wniosek. Czemu tego nie zrobiłeś?
  • Odpowiedz
@deni28s bo zostało to jeszcze za PiS wpisane do KPO i trzeba wydać te środki zgodnie z przeznaczeniem. A że wypłata była zablokowana to mamy teraz taki absurd.
  • Odpowiedz

@sogen: nie, janusz który Cię zwolnił dostanie pół miliona za które sobie coś fajnego kupi, a Ciebie MOŻE znów zatrudni za minimalną albo i nie
  • Odpowiedz