@Tomm23: No tak, samego wyżywienia - oprócz energii, dostaw wody/odprowadzenia ścieków/opróżniania szamba, paliwa do ogrzewania, podatku od nieruchomości, remontów/utrzymania domu...
@smk666: wymyśliłem ten pomysł przed chwilą i nie do końca go przemyślałem xd, ale nadal uważam że pomysł ciekawy, aby jak najwięcej osób żyło w tym samym domu, aby ograniczyć koszty na maksa.
aby jak najwięcej osób żyło w tym samym domu, aby ograniczyć koszty na maksa.
@Tomm23: Tak to będzie wyglądało jak obecni dwudziestoparolatkowie, którzy całe życie przemieszkają na wynajmach przejdą na emeryturę i nagle okaże się, że mają jej mniej niż wynosi wynajem najtańszej kawalerki. Wtedy wraz z rodzeństwem i/lub kolegami wrócą do rozpadających się ruinek na wsi, które odziedziczyli po rodzicach ale nikt nie chciał ich kupić.
mam już dość p---------a tego orangutana, odechciewa mi się dawać info na tagach, czuje pierwotne obrzydzenie do tego chama jestem prawusem ale k---a skręca mnie na myśl że ktokolwiek z prawicy tą abominacje popiera
@Tomm23:
No tak, samego wyżywienia - oprócz energii, dostaw wody/odprowadzenia ścieków/opróżniania szamba, paliwa do ogrzewania, podatku od nieruchomości, remontów/utrzymania domu...
@Tomm23:
Tak to będzie wyglądało jak obecni dwudziestoparolatkowie, którzy całe życie przemieszkają na wynajmach przejdą na emeryturę i nagle okaże się, że mają jej mniej niż wynosi wynajem najtańszej kawalerki. Wtedy wraz z rodzeństwem i/lub kolegami wrócą do rozpadających się ruinek na wsi, które odziedziczyli po rodzicach ale nikt nie chciał ich kupić.
A co do