Wpis z mikrobloga

Jprl chyba mi przyjdzie w następnych wyborach zagłosować na Razem albo Konfe. Trochę wybór między młotem a kowadłem, ale lepsze to niz PoPis.
#polityka #kpo
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MatkaGracz: też mam takie myśli ale bardziej skierowane w konfe, k---a, szkoda, że w Polsce nie ma żadnej sensownej partii libertariańskiej z jakimś realnym wpływem, bo głosowanie na za mocnych konserwatystów, religijnych zamordystów i homofobów nie będzie z uśmiechem na twarzy no ale analizując według moich preferencji mają najmniej wad co nie znaczy, że jest dobrze, jest wręcz przeciwnie jest straszna chujnia z grzybnią
  • Odpowiedz
  • 1
@ElMurano: mnie jako kobiecie, ateistce, naprawdę trudno jest wybrać Konfe.... Zoidberg czasami mądrze gada, wiec też przyciąga moją uwagę, ale gospodarczo jednak bliżej mi do prawicy niż lewicy. Brzydzę się jednak obyczajowym zamordyzmem Konfy. I tak sobie tkwię teraz w kropce. Łudziłam się w nową jakość w PL 2050, ale niestety trochę brakuje im zaplecza specjalistów.
  • Odpowiedz
@MatkaGracz: a te pl 2050 szybko mi zaczeło śmierdzieć. Wycziłem tego populiste kotłownie jak chyba u Rymanowskiego gadał, że powinniśmy usunąć złotówki i przyjąć euro jak najszybciej i gdy zobaczył komentarze po tym wywiadzie i nagle bardzo szybko zmienił zdanie w przeciwnym kierunku, a gdy mu cytowali jego wypowiedzi to grał typową kartą korwina, konfederatów "wycięte z kontekstu" to już wtedy wyczułem, że to populistyczna szuja co tak samo kłamie
  • Odpowiedz