Aktywne Wpisy

uncle_freddie +353
Napiszę to m.in po to, żeby miał szansę zamknąć mi mordę bramką: nie rozumiem fenomenu Kamińskiego, dzisiaj sparaliżowany
#mecz
#mecz

czerwony_kmer +278
Dlaczego parkowanie pojazdów o DMC > 2,5 t jest nielegalne w polsce. Doskonały przykład widoczny na zdjęciu. Nowy chodnik już zniszczony przez dostawcę. On dostanie co najwyżej 100 zł mandatu, a naprawa chodnika wyniesie przynajmniej kilka tysięcy. Oczywiście go zgłosiłem, ale na odpowiedź SM jeszcze trochę poczekam.
pozdrowienia dla chłopskorozumowca @chudykbr
#samochodoza #uprzejmiedonosze #konfitura
pozdrowienia dla chłopskorozumowca @chudykbr
#samochodoza #uprzejmiedonosze #konfitura
źródło: zniszczony chodnik
Pobierz

źródło: IMG_20250110_180834
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
kiedy ostatni raz była taka naprawdę śnieżna zima? Sam ją lubię, bo jeżeli śnieg się utrzymuje to jest ładnie, oraz dłużej jasno, bo odbija światło, ale zwykle mamy okropną pluchę, błoto i deszcze.
@Kulfonix: i ten zapach spalanych opon w powietrzu...
@Soothsayer: ja pierd... początek sierpnia i pierwsze naprawdę ciepłe i słoneczne dni TEGO ROKU i już ma w---------ć, ale wy macie nakichane...
Będzie pora szarości a nie pora zimowa.
Choć osobiście taką lubie bo ten lekki chłodek daje kopa życiowego ale nie daje w kość za mocno, tylko że nie wybija robactwa jak należy niestety.
@Kulfonix Nie tylko dlatego, że wszystko śpi, ale świeży snieg pochłania dźwięk. Stad wrazenie ciszy.
@LisekUrwisek: zatoki z reguły mają dodatnią temperaturę i nie zamarzają, gorzej jeziora
źródło: 0597c62919027f36dfc7d1ec6ffffa1f
Pobierz@MateMizu: +1 Bez kitu, to lato jest jakieś tragiczne w tym roku. Słońce przez jego większość to możesz sobie zobaczyć co najwyżej jak Gadu Gadu wpiszesz w Google.
@f-kekonia: Wbrew pozorom ta pora szarości też czasami bywa bardzo spoko ( ͡~ ͜ʖ ͡°)