Wpis z mikrobloga

@Ziom166: nie wiem jak odpowiedzieć na pytanie "jak". No po prostu jak puścisz strumień i kibel jest tak dziwnie wyprofilowany to rozchlapie się wszystko i poleci tez gorą, zrób sobie eksperyment z psikawka jakąs to zobaczysz jak
  • Odpowiedz
@bArrek ja normalny tylko kible nowe potrafią być dziwne i jak sikasz siedząc z większym i ciśnienie jest trochę wyższe to potrafi się rozchlapać i wylecieć trochę między kiblem a deską
  • Odpowiedz
@bArrek: to mi się nigdy nie zdarzyło na normalnym kiblu, dopiero jak u siebie wstawiłem nieświadomie jakiś wodoodzczedny nowoczesny z dziwnym profilowaniem z przodu to się rozchlapało wszystko
  • Odpowiedz
@bArrek: tak to jest jak kapitalizm próbuje na nowo wymyślać produkty które zostały już dawno skończone i zaczyna się udziwnianie żeby baśka z marketingu mogła sprzedać więcej
  • Odpowiedz
@Ziom166: ogólnie to jak tak się dzieje to leci po muszli na dół, a nie na spodnie. Zresztą nie wiem w większości kibli muszę trzymać żeby mi bydlak o muszlę nie dotykał bo za duży xD
  • Odpowiedz
@bArrek teraz a potem zmienisz zdanie
@Soothsayer ja mam jakiś bez kołnierza i to niby zaleta była a u mnie remont się robiło oczywiście bez planowania hopsasa i majster mówi że kibla szukać a potem telefon od pomocnika że są kible tańsze i że idealnie się wpasuje i brać
no i teraz mam kibel w którym jak spuszczam wodę to muszę opuścić deskę bo chlapie na podłogę nie że dużo
  • Odpowiedz