Aktywne Wpisy

dominges08 +63
Jak @Pan_Szeryf pokazał metamorfoze swojego podopiecznego (siebie) to ja też pokażę mojego (mnie)
Te dwa zdjęcia dzieli około 6,5 roku i 38 kg wagi (na lewym 61 kg, na prawym 99 kg) wzrost 182 cm
Na moment dzisiejszy jeszcze pozostaje naturalem.
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #pokazforme
Te dwa zdjęcia dzieli około 6,5 roku i 38 kg wagi (na lewym 61 kg, na prawym 99 kg) wzrost 182 cm
Na moment dzisiejszy jeszcze pozostaje naturalem.
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #pokazforme
źródło: miniintruder
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

1. Chciałbym móc podłączyć pady od ps5 do grania w Mario kart i widziałem że jest adapter od 8bitDo. Problem jest taki, że z tego co widzę to jeden adapter = 1 pad. Czy dobrze rozumiem że dwa adaptery ogarną dwa pady? Dobrze to działa? A może jest jakiś lepszy który obsłuży na raz kilka urządzeń?
2. Grał ktoś w disco elysium na sw2? Lepiej chodzi niż na jedynce? Bo tam słyszałem że częste crashe, długo się ładuje itp. Na yt nie znalazłem żadnych porównań.
To samo pytanie mam do ostatniego mortal kombat, tego reboota. Na jedynce to widziałem że tragedia była ale teraz za 50 ziko jest więc jak zrobili coś z tym to chyba warto.
3. Jakieś fajne nieoczywiste gry z jedynki które nie mają bezpośredniego upgrade’u albo mają darmowy do najnowszej konsoli i warto ograć?
#switch2 #switch #nintendo #discoelysium #mortalkombat