Aktywne Wpisy

kaczoor +461
Jezuuu no trochę wjechał na chodnik jednym kolem i od razu krzyk. Przecież nic się nie stanie, to na sekundkę tylko. Zgłoszenie? Jakie zgłoszenie, ty konfituro!!1 ( ͡º ͜ʖ͡º)
#samochody #konfitura #samochodoza #polskiedrogi
#samochody #konfitura #samochodoza #polskiedrogi
źródło: temp_file1108371533256863352
Pobierz
JWP1 +96
#wroclaw XD to zdjęcie to nie jest jakaś opuszczona rudera, to zamieszkane mieszkanie na nowowiejskiej. Baba trzymała tam ze sobą gołębie luzem...
Foto- straż miejska z Wrocławia
Foto- straż miejska z Wrocławia
źródło: 1000008455
Pobierz

źródło: Gx_d20xXAAA5srd
PobierzMurem za ciocia Kasia ❤️
Z wywiadu z panią ciocią
źródło: 1000072903
PobierzFormalnie brzmi to wiarygodnie — w strukturze wydatkowania funduszy UE w Polsce faktycznie resort ustala zasady, a agencja tylko je realizuje.
Problem w tym, że z punktu widzenia opinii publicznej i UE cel programu nie został osiągnięty, a więc obie strony będą musiały się tłumaczyć:
MFiPR – dlaczego dopuściło takie kryteria,
PARP
Komentarz usunięty przez autora
@Logytaze: a ten jest prodeweloperski i poluzował deweloperom przy budowie miejsc parkingowych. Podobnie zresztą jak biejat. Cała antydeweloperska szajka padła 2 miesiące po wyborach xD
@Ogau: Ale to musiałbyś doczytać temat, dlaczego tak głosowali. Nauczyłem się z dużą rozerwą czytać główne przekazy z mirko.
A weź idź z tym potworem. Nowa Lewica to przybudówka Platformy, ulep postkomuchów i neoliberałów, których lewicowość polega na wrzuceniu tęczy do avatara. Nieironicznie nie nazywam ich lewicą, bo to klasyczni liberałowie, którzy mają ściągać do
@Logytaze: a możesz mi wyjaśnić? Bo już czytałem, że oni nie zrozumieli za czym głosują xD
Kiedy wy się nauczycie ze politycy to jeden i ten sam gatunek