Aktywne Wpisy

meisnois +2
Dobra, czysto teoretycznie - zadaje pytanie do męskiej części tego tagu:
Jeżeli piszecie, że lubicie spacery to co to znaczy? (oczywiście pytanie o prezentttttt (╯°□°)╯︵ ┻━┻ ) - Mi jedynie co przychodzi do głowy to:
kubek termiczny, szalik/czapka/rękawiczki.
Biorę po 300 od wszystkich drużyn i słucham propozycji ヽ( ͠°෴ °)ノ
#wykopaka
Jeżeli piszecie, że lubicie spacery to co to znaczy? (oczywiście pytanie o prezentttttt (╯°□°)╯︵ ┻━┻ ) - Mi jedynie co przychodzi do głowy to:
kubek termiczny, szalik/czapka/rękawiczki.
Biorę po 300 od wszystkich drużyn i słucham propozycji ヽ( ͠°෴ °)ノ
#wykopaka

MajaEris +25
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@kuba-rozpruwa To jest drugi "smutek" czyli uciekanie do PiSu, albo spowrotem do PO. Nie wiem, co by musiało się wydarzyć, żeby taka Konfederacja albo Razem Zandberga wygrała wybory
Nie zapominajmy również że Kaczyński ledwo żyje. Jeżeli odejdzie to dojdzie do rozłamu w PiS z którego może wyjść coś ciekawego.
@ang33r Plus jest taki, że to "tylko" jedna duża afera obecnego rządu, w porównaniu do nastu pisowskich, się jednak gigantyczną rysę zostawia. Prędkość rozliczeń również strasznie mnie rozczarowała. Żurek powinien od samego początku być w MS, a nie najpierw
@laress: a jak się może zachować???
A zyska na tym PiS, który codziennie takie 100 milionów o--------ł na lewo.
Budowa elektrowni i jej wyburzenie za 2 miliardy? Anegdotka. Rozrzucenie 8 miliardów bo Kaczyński pomylił brutto z netto? Hehe śmieszne. 70 milionów na