Aktywne Wpisy

maikeleleq +45
Wczoraj dostałem taką wiadomość od mamy, wuja od 4 miesięcy walczył z rakiem który rozprzestrzenił się momentalnie po organach… Nie wiem co jest grane ale ostatnio wokół mnie choruje tyle osób na raka że to jest niepojęte
- przyszły teść glejak
- sąsiad rak jelita
- znajomy ze wsi obok też trzustka
- dwóch ojców moich znajomych też zmarło na raka
Wszyscy w podobnym wieku czyli okolice 50/60 lat, efekt Czarnobyla czy
- przyszły teść glejak
- sąsiad rak jelita
- znajomy ze wsi obok też trzustka
- dwóch ojców moich znajomych też zmarło na raka
Wszyscy w podobnym wieku czyli okolice 50/60 lat, efekt Czarnobyla czy
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Badmanek +139
#milliebobbybrown #logikarozowychpaskow #strangerthings
Nigdy nie zrozumiem, jak ona mogła doprowadzić się do momentu, że w wieku 21 lat wygląda na 41
Nigdy nie zrozumiem, jak ona mogła doprowadzić się do momentu, że w wieku 21 lat wygląda na 41
źródło: temp_file3989706549420523953
Pobierz

https://wiadomosci.radiozet.pl/polska/wybory-parlamentarne-2023-wiezniowie-glosowali-glownie-na-te-partie
#wybory #ciekawostki #januszebiznesu #januszex #kpo #bekazlewactwa #polityka
źródło: 3fb2fc0d713d18969c07a2a0031c9b213779dc6bc7811acc9cbc6962ea51ba91
Pobierz1) Więźniowie i kryminaliści
2) Janusze biznesu
3) Wielkomiejskie libki, tzn. ci którzy myślą że złapali pana Boga za nogi bo mają mieszkanie na hipoteczny na 20 lat w Warszawie, drogie auto wzięte w leasing i robotę w korpo
Każdy zdrowy psychicznie człowiek liczy na powstanie nowej siły politycznej, ale tu się pojawia Kukiz albo Hołownia... Kiedyś było stare SLD ze starymi komuchami, którzy potrafili prawidłowo pisać i mówić po polsku, którzy ludziom do
@dqdq1: @Lolenson1888 @xer2--her bo konfederacja ma dla nich w ofercie uproszczenie podatków i prowadzenia działalności na wolnym rynku a nie darmowe pieniążki z długu który będzie spłacał plebs.
W covidzie byli przeciwni lockdownowi i zakazowi pracy podczas gdy popis oferował kasę w ramach tarczy.
Dla januszexow wybór jest prosty.
@Vggh: "międzynarodówka nacjonalistów" Jak wyglądają rządy przyjaciół konfederacji możemy sie przekonać na przykładzie słowacji i węgier które stały się najbiedniejszym krajem w europie przez swoje rewolucyujne zapędy. Co mam dzięki PO? Spokój i stabilność. Z resztą sobie poradzę.
@Chris_Karczynski Brexitu też nie będzie.
Konfederacja nie ma mi nic do zaoferowania.
13,14 i dopłaty do wydobycia kosztują nas 9 mld rocznie. W 2022 roku zabrakło węgla, górnicy wyszli po podwyżki.
Konfederacja nie ma mi nic do zaoferowania.
@dqdq1: No bo Mentzen jest za odrzuceniem zielonego ładu i ETS. A górnicy tak naprawdę mają w to w------e, bo mają pensje fixed. To po co mieliby głosować na Mentzena skoro podatnicy
@dqdq1: eventy są organizowane. Sprawdź jak głosowano w miejscowościach górniczych w 2023. Konfederacja miała średnio 5%, daleko za lewicą i TD. Tak ich popierają xD