Aktywne Wpisy
Ramadamadingdong +74
Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widząc codzienne wiadro toksyn wylewane na #psiarze .
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
źródło: 20240818_174410
Pobierz
kupa1231 +319

Siema, w nawiązaniu do mojego poprzedniego wpisu o stacji naziemnej vrx. Chwalę się, zrobiłem.
Gdyby ktoś chciał sobie taką zrobić to wyszło ok 350zl, pracuje to to na vrx eachine pro58, sygnał po koncentryku rg59 u mnie jest 8m, do tego wtyk mini Jack 4 pin skręcany, BEC od gopro 5v i mini zasilacz 230/12v.
Obraz trzyma bez porównania lepiej niż na wbudowanym vrx z eachine 800dm, za przeszkodą ledwie szumi.
źródło: temp_file7111377487674144799
Pobierz@dktr: czasem mam wrażenie że ty się tym zawodowo zajmujesz, bo zawsze fachowy komentarz zostawiasz :D
@groznaglizda303: Wymień tę puszkę na skręcaną plastikowymi śrubami z uszczelką (gewis robi bardzo fajne) wszelkie otwory na złącza czy przewody wyprowadzaj tylko i wyłącznie od dołu, nigdy nie uda ci się tego uszczelnić jak otwór będzie na środku czy na górze. Białe trytytki rozpadną się
@dktr: szanuję, bo ja to tylko automatyka przemysłowa :(
źródło: pic
PobierzDzięki stary za rady, naprawdę. To narazie prototyp, docelowo uszczelnie wszytkie wejścia jak radzisz.
Właśnie odbyłem pierwszy lot z odbiornikiem na dachu i powiem że to coś zajebistego, zasięg dosłownie wszędzie, za drzewami do okoła chaty zero zakłóceń, coś pięknego. No i rozwalony na fotelu jak król se siedzę ;)
@ArchDelux co ty, to zwykła sztyca od anteny na dachu. Kiedyś wisiała tu antena od tv teraz przyczepiłem vrx.
Trzymaj się mordeczko!