Wpis z mikrobloga

w łazience zabudowałem amatorsko pralkę z pomocą płyt wiórowych i na to wrzuciłem suszarkę.
Po kilku latach niestety pralka odmówiła posłuszeństwa, muszę ją wymienić jednak samemu raczej nie dam rady, bo jest tam trochę utrudniony dostęp, ale we dwóch majstrów jakoś da radę. Trzeba pralkę wysunąć stojąc bokiem, odłączyć przewody i dopiero można z tym wyjechać. Montaż wiadomo - odwrotnie.

Pytanie - Czy takie majstry ze sklepów co dostarczają agd ze sklepów typu mediaexpert, euro rtv przy wykupionej usłudze demontażu i instalacji nowego sprzętu bardzo będą kręcić nosem że tam nie ma idealnego dostępu? xd

pic rel, sorki bałagan

#kiciochpyta #pralka #agd #mediaexpert #eurortvagd
glos_zenady - w łazience zabudowałem amatorsko pralkę z pomocą płyt wiórowych i na to...

źródło: 20250809_172918(0)

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@glos_zenady: jeżeli nie trzeba niczego rozmontowywać (w sensie np. rozbierać tych płyt wiórowych, czegoś rozwiercać itp.) to nie powinno być problemu. Ja mam pralkę w kuchni wciśniętą między szafki i przykrytą blatem, jak się zepsuła, to też trzeba było ją tak metodycznie wysunąć przesuwając raz z lewa raz z prawa. Przyjechały takie dwa wielkie chłopy i wszystko ogarnęli, podłączyli i wywieźli stary sprzęt xd myślę że oni to już wiele
  • Odpowiedz