Aktywne Wpisy

masternodeBTC +256
Wskaż przedmiot, usługę lub czynność, która w ostatnim czasie poprawiła komfort, zdrowie, bezpieczeństwo lub prywatność w Twoim życiu.
Od 4 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. W skrócie: polecasz rzeczy dzięki którym żyje Ci się lepiej, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów z polecenia. Tag obserwuje już ponad 6590
Od 4 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. W skrócie: polecasz rzeczy dzięki którym żyje Ci się lepiej, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów z polecenia. Tag obserwuje już ponad 6590

ThotSlayer +38
gdyby one tylko wiedziały, ze na mordę nakładamy więcej rzeczy niż one, szafy mamy wieksze, golimy się częściej i fryzurka zawsze musi być fresh i przygotowanie się do wyjścia zajmuje więcej czasu niż im. nie dałaby rade w mojej skórze przetrwać tych dwóch dni
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#czujedobrzeczlowiek
źródło: 20250501_215212
Pobierzźródło: artworks-000419424144-yuu3qh-t500x500
Pobierz@czy2u: Wow i celowo zmarnowałeś 2min. swojego życia i w----------ś się do jego posta żeby wyrazić swoją opinię że masz to w dupie. #nikogo
No i c--j to kogo boli? Ja mam prawie 40 lat i rysuję prawie tak samo. Nie każdy ma talent i/lub nie musi nad tym pracować. Rysunek techniczny mam doskonały, ale jak mnie poprosi o jakiś wymysł artystyczny to odpadam.
jakbym miał wrzucać wszystkie rysunki moich dzieciaków z napisem "mama, tata, kocham" to zasralbym całe mirko, nie wiem skąd takie poruszenie w tym wpisie
@laventel: twój świat będzie taki jaki go sobie zrobisz. Ale nad tym trzeba pracować, łatwiej jest obwiniać innych.
A małe dziecko to najwspanialsza istota na świecie.
źródło: 13b6077b-0a9f-411e-894b-279011365021
Pobierz