Wpis z mikrobloga

Pojechaliśmy z żoną pod namiot w #gory. Przed wyjazdem, zostawiając #dzieci na noc u dziadków dostaliśmy od starszej córki (lvl 9) małe zawiniątko w własnoręcznie skleconej z papieru kopercie, wraz ze słowami: "To dla Was, ale otwórzcie dopiero, jak będziecie siedzieć przy ognisku". Tak też zrobiliśmy ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:
#czujedobrzeczlowiek
StraznikWiecznosci - Pojechaliśmy z żoną pod namiot w #góry. Przed wyjazdem, zostawia...

źródło: 20250501_215212

Pobierz
  • 81
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Wow, dostales obrazek od gowniaka, gratuluje. Dzieki, ze tu przyleciales i sie tym chwalisz.

@czy2u: Wow i celowo zmarnowałeś 2min. swojego życia i w----------ś się do jego posta żeby wyrazić swoją opinię że masz to w dupie. #nikogo

brzydki ten malunek, malarzem to wasza latorośl nie
  • Odpowiedz
@StraznikWiecznosci zazdroszczę dziadków. Moi rodzice nigdy się nie podjęli pomimo, że jak byłem mały to non stop mnie do moich dziadków podrzucali. Nie ma co liczyć na to dzisiejsze pokolenie dziadków.
  • Odpowiedz
@revoolution

@StraznikWiecznosci: rysunek jakby namalowała 6 latka

No i c--j to kogo boli? Ja mam prawie 40 lat i rysuję prawie tak samo. Nie każdy ma talent i/lub nie musi nad tym pracować. Rysunek techniczny mam doskonały, ale jak mnie poprosi o jakiś wymysł artystyczny to odpadam.
  • Odpowiedz
@Pokaczu: no i co to ma do rzeczy? ja tylko stwierdziłem fakty heh

jakbym miał wrzucać wszystkie rysunki moich dzieciaków z napisem "mama, tata, kocham" to zasralbym całe mirko, nie wiem skąd takie poruszenie w tym wpisie
  • Odpowiedz
@StraznikWiecznosci @prawilny_prawak lol jak wy nie bierzecie nawet takiej możliwości pod uwagę że dziecko będzie miało depresję, problemy czy inny pogląd na świat niż wy, to chyba nie ja powinnam nie posiadać dzieci XDD większość powodów dla których ludzie mają dzieci to egoistyczne pobudki i taka jest prawda, nie wiem co was w tym boli
  • Odpowiedz
z egoistycznych powodów? Żeby ktoś Ci humor poprawił i na starość szklankę wody podał? Stworzenie dziecka na tym spoerdolonym świecie tylko dla własnych korzyści, mmm to jest to ( ͡° ͜ʖ ͡°) c--j z dzieckiem, poradzi se

@laventel: twój świat będzie taki jaki go sobie zrobisz. Ale nad tym trzeba pracować, łatwiej jest obwiniać innych.

A małe dziecko to najwspanialsza istota na świecie.
  • Odpowiedz
  • 2
@laventel pewnie masz fioletowe wlosy, przyklejasz sie do asfaltu z depresje bo nikt was nie rozumie. Nie kazdy ma s---------e podejscie do swiata i brak perspektyw jak Ty. Wyjdz z piwnicy tylko nie na ulice z klejem. A do autora, rysunek petarda, ja mam trojke dzieciakow i juz przestalem zwracac uwage na rysunki bo jestem tym zasypywany;).
  • Odpowiedz