Aktywne Wpisy

Karo8665 +10
Ktoś mi powie o co chodzi, bo chyba nie do końca rozumiem?
Jest aktualnie nagonka na kobiety, że wolą ciemnoskórych, mokebe i za pieniądze. I że podobno 95% polek takie jest.
Pytanie - z iloma polkami macie kontakt, ile polek poznaliście w przeciągu ostatniego roku? Proszę o konkretne liczby i przykłady z życia.
Pracuję w dużym mieście i z uwagi na branżę miałam kontakt z dziesiątkami a nawet setkami kobiet w przeciągu
Jest aktualnie nagonka na kobiety, że wolą ciemnoskórych, mokebe i za pieniądze. I że podobno 95% polek takie jest.
Pytanie - z iloma polkami macie kontakt, ile polek poznaliście w przeciągu ostatniego roku? Proszę o konkretne liczby i przykłady z życia.
Pracuję w dużym mieście i z uwagi na branżę miałam kontakt z dziesiątkami a nawet setkami kobiet w przeciągu

oficjalniemartwa +89
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

na tych poziomach co jesteśmy teraz to nie było odbić w przeszłości. Dopiero odbicie możliwe jest na poziomach: 90, 80 lub nawet 70. Dodaj że gdzieś może być podbitka lokalna.
Z tego wynika, że dopóki jest trampek u sterów to chce mieć słabego dolara.
#gielda #usd #usa
źródło: usd090825
PobierzAle czemu sobie komplikować i wysować linie nie tam gdzie trzeba? Spójrz na mój wykres i powiedz, czy nie jest on prosty i wskazujący na to co się dzieje?
Dodatkowo często kiedy DXY robiło death cross (przecięcie 50ma
źródło: image
PobierzWskaźniki są średniopomocne tutaj - 2 pokazuje czerwony wolumen podażowy, sprzedaży w ostatnim czasie i brak jakiegoś zęba do góry.
02 - 08 dolar w dół, szukanie dołka, myślę, że jesteśmy właśnie na tym podobnym zjeździe w dół.
Zobacz na mój wykres - tam jest kanał spadkowy i masz
https://independenttrader.pl/najgorsze-polrocze-dolara-od-52-lat-co-dalej-z-amerykanska-waluta/
Ja już się nauczyłem, że jak coś jest mocno nie lubiane to odbija. Szczególnie jak jest na potężnym wsparciu.
Efekt kuli śnieżnej - kupujcie a potem sprzedajcie jak spada.
Zobaczymy z czasem.