Wpis z mikrobloga

@tom-ek12333 dla kolegi :) chyba za szybko wszedłeś w te dolary. Jak w pokrzywy :)

na tych poziomach co jesteśmy teraz to nie było odbić w przeszłości. Dopiero odbicie możliwe jest na poziomach: 90, 80 lub nawet 70. Dodaj że gdzieś może być podbitka lokalna.

Z tego wynika, że dopóki jest trampek u sterów to chce mieć słabego dolara.

#gielda #usd #usa
makler___gieldowy - @tom-ek12333 dla kolegi :) chyba za szybko wszedłeś w te dolary. ...

źródło: usd090825

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@makler___gieldowy: Popatrzyłem na Twój wykres i powiem tak: Fibo tak średnio się pokrywa i nie wiem jak można by to wykorzystać. Dwa niższe wskaźniki chciałbym zrozumieć ale jakoś mi niewiele mówią. OK.

Ale czemu sobie komplikować i wysować linie nie tam gdzie trzeba? Spójrz na mój wykres i powiedz, czy nie jest on prosty i wskazujący na to co się dzieje?
Dodatkowo często kiedy DXY robiło death cross (przecięcie 50ma
tom-ek12333 - @makler___gieldowy: Popatrzyłem na Twój wykres i powiem tak: Fibo tak ś...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@tom-ek12333: Tomek, zobaczymy, ja sam się zapakowałem w usd i coś próbowałem odrobić na spx ale jest już na wysokich poziomach.

Wskaźniki są średniopomocne tutaj - 2 pokazuje czerwony wolumen podażowy, sprzedaży w ostatnim czasie i brak jakiegoś zęba do góry.

02 - 08 dolar w dół, szukanie dołka, myślę, że jesteśmy właśnie na tym podobnym zjeździe w dół.

Zobacz na mój wykres - tam jest kanał spadkowy i masz
  • Odpowiedz
@tom-ek12333: czytałem, mało przekonywujące. Często te portale są "kupione" przez brokerów. Pamiętam jak mbank mówił że dolar będzie powyżej 5 zł nawet 6 zł. A dolar poszedł w drugą stronę.

Efekt kuli śnieżnej - kupujcie a potem sprzedajcie jak spada.

Zobaczymy z czasem.
  • Odpowiedz