Aktywne Wpisy

kukold +142
Z dzieciństwa pamiętam, że śniadanie i obiad po szkole gotowała mi babcia. Potem pilnowała mnie na zmianę z dziadkiem. Rodzice wracali z pracy około 17-18. Mama robiła kolację, a później zajmowała się sprawami zawodowymi. Ojciec coś dłubał w garażu albo oglądał telewizję. Tak było właściwie od momentu, gdy miałem 3-5 lat, aż do czasu, gdy stałem się samodzielny.
Dziś sam mam dziecko. Opiekujemy się nim z żoną na zmianę praktycznie 24/7. Zbudowaliśmy dość
Dziś sam mam dziecko. Opiekujemy się nim z żoną na zmianę praktycznie 24/7. Zbudowaliśmy dość

SystemHalted2_0 +132
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#nintendoswitch #nintendoswitch2 #switch
źródło: switch
PobierzOszczędzaj sobie hajs na kontroler pro bo w przyszłości warto go mieć a nie jest tani
Polecam również kupić case'a na switcha ale z miejscem też na docka - jak musisz gdzieś pojechać (np wyjazd z kolegami) to tam wszystko ładujesz i lata to luzem w plecaku
Padów od Hori nie polecam. Kupiłem dwa do coopa, obydwa padły po kilku latach leżenia w pudełkach i okazjonalnym graniu
@Ratusz1: schudnij.
@haabero: @Ratusz1 warto dodać, że dock nie działa z nieoryginalną ładowarką więc i ją trzeba zabierać.
@makaronzjajkiem: na ekranie jest fabryczna folia.
@makaronzjajkiem: wystarczy dwie filcowe podkładki przykleić do docka i problem znika
źródło: IMG_6201
Pobierz