Wpis z mikrobloga

Ej, czym się zajmuje firma TAJEMNICA SZCZĘŚCIA - bo szukam i nie umiem nic znaleźć na internetach.

A że wzięli 500 000 PLN z KPO to musi przecież być jakaś ważna działalność.

#kpo #afera #pytanie #heheszki
ijones - Ej, czym się zajmuje firma TAJEMNICA SZCZĘŚCIA - bo szukam i nie umiem nic z...

źródło: ff

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 5
@solejukowski: No widzę że katering, ale patrzę na mapę to jest blok z wielkiej płyty czy coś, mieszkalny. Interesuje mnie jaką mają ofertę, kim są. Dostali pół bańki, a wyglądą jakby nie istnieli w rzeczywistości tylko na papierze.
  • Odpowiedz
@ijones: oi hui, mieszkam blok obok i znam tego goscia z widzenia xD prowadza 2-3 budy typu kebab, w tym restauracja balkanska kilka ulic dalej, typowa gastronomia, ale ten adres to iest ich miejsce zamieszkania, tam nie ma zadnej restauracji pod tym adresem, ale ta nazwa nic mi mowi, pierwszy raz na oczy ja widze
  • Odpowiedz
@TraumatyczneCiastoPrawdy: na to by wychodzilo, oni maja trzy lokale, ADANA KEBAB na blegradzkiej 21, restauracja balkanska kilka ulic dalej, i jeszcze mieli kebaba w mulitkinie na imielinie, ale rozebrali caly ten budynek i stawiaja tam deweloperke, nie wiem czy sie gdzies z tym lokalem przeniesli, wczesniej sie zajmowali montowaniem klimatyzacji przed tym biznesem gastronomicznym, jak widac z malej gastronomii lepsza kasa xD
  • Odpowiedz
@tellet: zamykaja ten balkanski lokal? az tak na biezaco nie jestem, na ursynowie ogolnie gastronomia czy kluby nocne nie maja specjalnego powodzenia, w multikinie kiedys byl duzy pietrowy klub nocny urzadzony na bogato z wielkim telebimem do ogladania meczy i to tez szybko padlo, no coz byc moze chloapki beda musialy wrocic do montowania klimatyzcji, bo to w sumie trzej bracia sa
  • Odpowiedz
ale ten adres to iest ich miejsce zamieszkania, tam nie ma zadnej restauracji pod tym adresem, ale ta nazwa nic mi mowi, pierwszy raz na oczy ja widze

@grypa-grypowska: ale czego się tam spodziewałeś? Przecież wiadomo, że tam będzie adres na który działalność jest zarejestrowana i w przypadku zdecydowanej większości małych prywatnych firm, tym adresem jest adres zamieszkania.
  • Odpowiedz