Wpis z mikrobloga

@Fjubens: jak jesteś poniżej 8/10 to żadnych wymagań mieć nie możesz, jak te 8/10 masz to żeby gruba nie była i 100 bolców nie miała. Jak jesteś dopiero 9 albo 10/10 to jakieś sensowne wymagania możesz mieć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Fjubens: Zauważyłem, że ostatnio jest wysyp takich artykułów, prawdopodobnie po to, żeby prowokowały i szybko się rozprzestrzeniały. Autorzy biorą jakieś zachowanie kobiet, przypisują je mężczyznom i piszą o tym artykuł, często przypisując temu jakiś negatywny skutek.
Coś w stylu: "Mężczyźni mają za wysokie wymagania, dlatego nie ma dzieci" albo "Mężczyźni chcą się bawić i nie chcą zakładać rodziny, a wszystkie kobiety są dojrzałe i chcą, więc to wina mężczyzn"
  • Odpowiedz
@mr-jack: gównomedia zaczynają się miotać bo problem nabrzmiał tak że stał się niemożliwy do ignorowania, a jednocześnie nie wolno mówić o jego prawdziwej i jedynej przyczynie.

Należy wzruszyć ramionami, zająć się sobą, swoją wolnością i swoimi zasobami. Sytuacji społecznej nie da się już odwrócić i nie warto próbować.

#mgtow
  • Odpowiedz
@Fjubens nie zeby cos, ale chuop na randkowych apkach daje w prawo wszystko co jest po wyżej 4/10

jak taki przeciętny arek 5/10 zobaczy na tinderze modelke 10/10, to ostatnie co będzie myśleć to "o nie, ona jest zbyt ładna, lepiej dam w lewo, żebym przypadkiem nie zajął jej jakiemuś chadowi ja jej poziomie".
  • Odpowiedz
@mr-jack: Ale też jak teraz wyszło z ankiet iż to więcej kobiet nie chce dzieci to znowu piszą iż to dlatego bo kobiety są mądre i odpowiedzialne, a faceci chcą dzieci bo to nie oni rodzą i dla chłopa to jak wziąć sobie pieska 🐕
  • Odpowiedz
jak te 8/10 masz to żeby gruba nie była i 100 bolców nie miała

@centerario: Nie jestem gruba i miałam mało "bolców", a chłop 8/10 by na mnie nawet nie splunął xD Ehh, czasem chciałabym żyć w takim świecie, o jakim czytam na wykopie.

Faceci be like- Tylko nie bądź zbyt gruba.

Tymczasem kobiety i tabloidy- O ty faceciku, jakie wymagania ma
  • Odpowiedz
@Fjubens

Zgadza się! I ma to potwierdzenie w różnych statystykach, gdzie kobiety lajkują np. tylko średnio 5% wyświetlanych im mężczyzn, a faceci średnio ponad 60% kobiet ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Czyli mężczyźni uśredniając wstępnie akceptują na portalach randkowych 6 na 10 kobiet. AIMING WAY TOO HIGH!
  • Odpowiedz
chłop bierze pierwszą lepszą babę, żeby nie być samotnym

@choochoomotherfucker: Każda kobieta w wieku powiedzmy pozwalającym na budowanie związku jest bardzo wysoko wyceniana z automatu, także wybrzydzanie w takim przypadku to droga do samotności, a dla wielu lepiej z kimkolwiek niż samemu, już pomijając że bardziej ekonomicznie jest się dzielić finansowo.
  • Odpowiedz
"o nie, ona jest zbyt ładna, lepiej dam w lewo, żebym przypadkiem nie zajął jej jakiemuś chadowi ja jej poziomie".

@Diamond-kun: No tak bo większość kobiet trafia na profil przystojnego chłopa i uznaje - "za dobre ciasteczko" i daje w lewo ( ͡° ͜ʖ ͡°).
  • Odpowiedz
@Eugeniusz_Zua: Kojarzę minimum dwóch wykopków, którzy ciągle wrzucali wpisy z żalami na temat swoich związków, wynikało z nich, że baby serio są szurnięte i nic sensowego z tego nie będzie, ludzie radzili rozstanie, a oni po jakimś czasie wrzucali kolejne żale i tak ciągle xD

a dla wielu lepiej z kimkolwiek niż samemu, już pomijając że bardziej ekonomicznie jest się dzielić finansowo.

@Abaddon_Profanator: Z pieniędzmi to fakt, ale
  • Odpowiedz