Wpis z mikrobloga

Ja to się nawet zgadzam, z @WielkiNos
Psy to jest plaga w miastach, wszędzie nasrane itp itd, ale Nochal to odlatuje już całkowicie, jedyne o czym pisze to psy, cały dzień chyba na forum psiarskich siedzi, żeby wstawiać zdj z nich jakie to psy są złe. W tematach nawet nie o psach, pisze o psach xD
Może tutaj jakaś interwencja wykopowa by się przydała XD Bo to jak stary fanatyk wędkarstwa.

#heheszki #psy #psiarze
Lalaker - Ja to się nawet zgadzam, z @WielkiNos 
Psy to jest plaga w miastach, wszędz...

źródło: 246241700fc683f28d92143f6e525c09

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lalaker: Początkowo typek zaczął wrzucać screeny z grup z madkami i łapał plusiki, później wyłapał temat psiecka i kręci korbą. Sam mam psa i w-----a mnie widok psiarzy sikających psami po budynkach, samochodach i nie sprzątając po swoich szczurach. Ale nochal jest atencyjny na plusy, a na spacerze nie zwróci uwagi Karynie. Ja zwracam uwagę i zazwyczaj dostaję odpowiedź "zapomniałam woreczka" gdy proponuję swój to słyszę "proszę nie podchodzić z
  • Odpowiedz
@Mjut93 co ty pier isz nigdy nie pisałam o madkach. Zaczynałam od wpisów o nosach i zarzutek o brudnych gaciach.

Oczywiście, że zwracam uwagę psiarzom. Wczoraj upomniałam na spacerze babę, że jest zakaz wprowadzania psów do parków narodowych.
  • Odpowiedz
@WielkiNos: Byłem przekonany, że początkowo pisałeś o madkach właśnie. Ale nie widzę tego w Twojej historii - więc cofam tę część wypowiedzi. Nie zmienia to jednak faktu, że masz ładnie zniszczoną psychę co do psów. Aż zastanawiam się co się musiało stać, że tak Ci o------o. XD

@przezwzrostprzegralemzycie: Dlatego u mnie już dawno siedzi na czarno.
  • Odpowiedz
masz ładnie zniszczoną psychę co do psów. Aż zastanawiam się co się musiało stać, że tak Ci o------o. XD

@Mjut93 współczuję każdemu kto ma jakieś wyobrażenia o tym jaka jestem naprawdę po wpisach na wykopie. Ciekawe zjawisko, że o czymkolwiek się nie pisze dostaje się różne diagnozy i psychoanalizy. Jak pisałam o nosach to ludzie mi oferowali donaty na operację plastyczną. Ja się po prostu umiem wczuć.
  • Odpowiedz
@KRCZVSK to akurat ma bardzo dużo plusów, bo dzięki temu, że mnie tu mają za faceta nie dostaję zdjęć benisów. Nie licząc gościa z tego tygodnia, który mnie molestował na priv zdjęciami torsu po tym jak napisałam, że typ budowy daddy body jest sexi mam spokój.
  • Odpowiedz
przecież to jest troll, który chce wywołać rage u użytkowników

@przezwzrostprzegralemzycie: nie jest trollem. Nie każdy kto wywołuje dyskusje czy nawet kłótnie w necie jest trollem. Ją od trolla odróżnia choćby to, że umie uzasadnić swoje zdanie.
Usuwa tematy które nie zażarły? Pewnie tak, mick dla odmiany usuwał swoje opinie które okazały się nietrafione więc ja bym ich obok siebie nie stawiał
  • Odpowiedz