Aktywne Wpisy

janek_kombajnista +268
źródło: temp_file3184890694106807457
Pobierz
1-1-1-1 +419
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file3184890694106807457
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Psy to jest plaga w miastach, wszędzie nasrane itp itd, ale Nochal to odlatuje już całkowicie, jedyne o czym pisze to psy, cały dzień chyba na forum psiarskich siedzi, żeby wstawiać zdj z nich jakie to psy są złe. W tematach nawet nie o psach, pisze o psach xD
Może tutaj jakaś interwencja wykopowa by się przydała XD Bo to jak stary fanatyk wędkarstwa.
#heheszki #psy #psiarze
źródło: 246241700fc683f28d92143f6e525c09
PobierzNie lubię ludzi chorych psychicznie a tu na to wygląda.
Oczywiście, że zwracam uwagę psiarzom. Wczoraj upomniałam na spacerze babę, że jest zakaz wprowadzania psów do parków narodowych.
@przezwzrostprzegralemzycie: Dlatego u mnie już dawno siedzi na czarno.
@Mjut93 współczuję każdemu kto ma jakieś wyobrażenia o tym jaka jestem naprawdę po wpisach na wykopie. Ciekawe zjawisko, że o czymkolwiek się nie pisze dostaje się różne diagnozy i psychoanalizy. Jak pisałam o nosach to ludzie mi oferowali donaty na operację plastyczną. Ja się po prostu umiem wczuć.
@przezwzrostprzegralemzycie: nie jest trollem. Nie każdy kto wywołuje dyskusje czy nawet kłótnie w necie jest trollem. Ją od trolla odróżnia choćby to, że umie uzasadnić swoje zdanie.
Usuwa tematy które nie zażarły? Pewnie tak, mick dla odmiany usuwał swoje opinie które okazały się nietrafione więc ja bym ich obok siebie nie stawiał
@WielkiNos Daj mi rok i wyślę ci swoje foty.