Wpis z mikrobloga

No i mamy pierwszy problem z tym nicponiem. W ogóle nie wchodzi do mojej sypialni, no chyba że tylko na przebieżkę po pokoju. Ale dzisiaj ją musiałem tam na chwilę zamknąć i zasikała materac. Zresztą, materac to jest jedyne miejsce poza kuwetą gdzie narobiła ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Poza tym kitku wzorowe, ładnie je i przybiera na wadze. No i w końcu zaczęła przejawiać zboczenia kartonowe ( ͡° ͜ʖ ͡°) Teraz jak widzi karton to dostaje jebla i tylko czai się żeby się do niego dostać. Wczoraj mnie wystraszyła, bo przyszła mi nowa szafa i ta menda jakoś się wcisnęła do tego kartonu a ja jej nie mogłem nigdzie znaleźć xd

#iskierkanela #smiesznekotki
SunnO - No i mamy pierwszy problem z tym nicponiem. W ogóle nie wchodzi do mojej sypi...

źródło: 8

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SunnO Koty się stresują jak po 20 latach przesuniesz szafkę o 8cm w lewo. Jak sika poza kuwetą w konkretne miejsce, to jest to niestety psychiczne:( Być może nie lubi Twojego materaca, może ma jakieś naturalne materiały typu kokos albo masz pościel z pierzem i jej się to z jakiegoś powodu kojarzy z toaletą. Poza tym, nie warto mieć 2 koty, bo się ze sobą bawią i w ogóle sobą wzajemnie
  • Odpowiedz
  • 0
@Multipurpose_Labels: nie no to nie jest tak że cały czas tam sika tylko jeśli jej się zdarzy to właśnie tam. Ona i tak tam nie bywa to po prostu póki co zamykam ten pokój ale będę musiał to rozkminić jakoś.

Może i te feromony spróbuję.
  • Odpowiedz
końcu zaczęła przejawiać zboczenia kartonowe

@SunnO: to ty jestes jakis nienormalny xD
To jest uwarunkowane przez ewolucje(rosyjscy i amerykanscy naukowcy to udowodnili, sprawdz se uzyj googla!) xD
Zboczona to by była jakby do kartonu wleźć nie chciała.
Ona jest
  • Odpowiedz