Aktywne Wpisy

Karo8665 +18
Ktoś mi powie o co chodzi, bo chyba nie do końca rozumiem?
Jest aktualnie nagonka na kobiety, że wolą ciemnoskórych, mokebe i za pieniądze. I że podobno 95% polek takie jest.
Pytanie - z iloma polkami macie kontakt, ile polek poznaliście w przeciągu ostatniego roku? Proszę o konkretne liczby i przykłady z życia.
Pracuję w dużym mieście i z uwagi na branżę miałam kontakt z dziesiątkami a nawet setkami kobiet w przeciągu
Jest aktualnie nagonka na kobiety, że wolą ciemnoskórych, mokebe i za pieniądze. I że podobno 95% polek takie jest.
Pytanie - z iloma polkami macie kontakt, ile polek poznaliście w przeciągu ostatniego roku? Proszę o konkretne liczby i przykłady z życia.
Pracuję w dużym mieście i z uwagi na branżę miałam kontakt z dziesiątkami a nawet setkami kobiet w przeciągu

Pies sąsiadów przedarł się przez siatką i dotkliwie pogryzł mojego psa i żonę. Przyjechała policja, nakazali trzymać psa w kojcu. Żona była na zakaźnym. Mamy wszystkie papiery. Rozmawialiśmy z sąsiadami i ten pies pogryzł kilka innych psów. Mieszaniec amstaffa z pitbulem. Właściciele czysta patologia.
Co możemy z tym zrobić?
#psy #psiarze #policja #prawo
Co możemy z tym zrobić?
#psy #psiarze #policja #prawo

A wiecie jaka jest różnica? Taka, że 30% społeczeństwa to betonowy pisowski elektorat, który zagłosuje na nich nawet jeśli ten miliard poszedłby na złote kible na Nowogrodzkiej. Wyborcy obecnej koalicji takim betonem nie są (a przynajmniej nie w takiej liczbie) i jeśli rząd nie spełni ich oczekiwań, to więcej na niego nie zagłosują. I dlatego obecny rząd zostanie przez wyborców rozliczony i prawdopodobnie przybił sobie ostatni gwóźdź do trumny zwanej przegraniem z kretesem kolejnych wyborów.
Pisu społeczeństwo nigdy nie rozliczy, bo zbyt wiele osób zagłosuje na nich niezależnie od afer jakie nakręcili. Tak więc właśnie otrzymaliśmy w prezencie od rządu powrót pisu do władzy już za dwa lata.
#polityka #bekazpisu #bekazpo
źródło: Screenshot_2025-08-09-07-33-51-90_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12
PobierzZgadnij czyja żona dostała właśnie 1mln zł dotacji z KPO?