Wpis z mikrobloga

Ej. A pamiętacie jak wykop dostal prawie 2 miliony dofinansowania? I to na cele badawczo-rozwojowe, eksperymentalne?

@m__b udał się eksperyment czy się nie udał?

Ktoś przypomni jak wygląda wykop bez adblocka?
Jacht za półiliona to przy tym jest nic. Komfort korzystania z wykopu drastycznie wzrósł po tym dofinansowaniu. Poziom również znacząco się podniósł ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Na fali afery #kpo #afera #wykop
DzieckoSzczescia - Ej. A pamiętacie jak wykop dostal prawie 2 miliony dofinansowania?...

źródło: temp_file8751811522429385851

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DzieckoSzczescia: a jak myślisz, dlaczego tak szybko i tak r-----------y został wprowadzony wykop 2.0? Bo by dotacje cofnęli, o czym głośno się pisało, a moderacja usuwała wpisy XDD
  • Odpowiedz
@DzieckoSzczescia: nie gadaj że nie zauważyłeś tego wzrostu jakości publikowanych treści po wdrożeniu moderacji ML? ( ͡° ͜ʖ ͡°) https://wykop.pl/wpis/69584305/czy-wiesz-ze-spolka-wykop-sp-z-o-o-otrzymala-w-202#246967439
@Reepo +71
@quwer: @SynMichaua: @omi-omi: Składałem już wniosek o udostępnienie informacji publicznej w tej sprawie, ale jeszcze nie pisałem o tym na wypieku, ale że już ktoś o tym napisał to wrzucę co mi napisano. Czekałem dłużej niż dwa tygodnie, ale no dostałem:
  • Odpowiedz
Ktoś przypomni jak wygląda wykop bez adblocka?

@DzieckoSzczescia: chciałem Ci screena zrobić, ale jakoś nie mogę się odważyć, żeby wyłączyć.

Ale za to mamy więcej pisowskiego spamu na głównej.
  • Odpowiedz