Aktywne Wpisy

Paayor +186
Podatek tłuszczowy? Zapraszam obywatelu na wagę, zaraz wyliczymy kwotę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazgrubasow #heheszki
#bekazgrubasow #heheszki
źródło: 1000031512
Pobierz
nowszyja +11
Przedpokój do oceny. Chciałem żeby wyszło ponadczasowo i chyba się udało. Jak uważacie?
#architektura #remontujzwykopem #budujzwykopem #polskiedomy #pytanie
#architektura #remontujzwykopem #budujzwykopem #polskiedomy #pytanie
źródło: kamien-elewacyjny-cukier-15x60-graniteks-11
Pobierz

rozpoczynamy 8 miesiąc z #wykopowyportfelinwestycyjny
Dziś typujecie spółki które mają wejść do portfela
W tym miesiącu czas na spółki z giełdy amerykańskiej, z wyłączeniem akcji Amazona i Google które już są w składzie ( w następnym roku będzie można głosować na nie ponownie )
w komentarzach wypisujecie swoje typy, jeśli już spółka którą chciałeś/aś typować jest podana to daj plusa
podawajcie tylko po 1 spółce, druga i każda kolejna nie będzie brana pod uwagę
jutro będzie głosowanie spośród max 10 wytypowanych spółek z największą ilością plusów
w niedzielę 2 tura, chyba, że w pierwszej spółka będzie miała powyżej 50%, a w poniedziałek wyłonienie zwycięzcy i zakup akcji
także bez zbędnego przedłużania zapraszam do typowania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gpw #nyse #nasdaq #gielda #xtb #inwestowanie #inwestujzwykopem #wykopowyportfelinwestycyjny
https://wykop.pl/wpis/82538695/witam-panstwa-bardzo-serdecznie-jako-ze-konczymy-l
Lista wygenerowana za pomocą Mirkowołacz
Jako że kończymy lipiec wrzucam małe podsumowanie #wykopowyportfelinwestycyjny
zacząłem się bawić w końcu na koncie myfund, poniżej wrzucę screena wykresu kołowego, tabelkę excelową wrzucę pewnie przy następnym wpisie bo napierdzieliłem trochę w akcjach asml, na wykresie wszystko wygląda ok
W przeciągu 7 miesięcy zostało