Aktywne Wpisy

masternodeBTC +235
Wskaż przedmiot, usługę lub czynność, która w ostatnim czasie poprawiła komfort, zdrowie, bezpieczeństwo lub prywatność w Twoim życiu.
Od 4 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. W skrócie: polecasz rzeczy dzięki którym żyje Ci się lepiej, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów z polecenia. Tag obserwuje już ponad 6590
Od 4 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. W skrócie: polecasz rzeczy dzięki którym żyje Ci się lepiej, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów z polecenia. Tag obserwuje już ponad 6590

ThotSlayer +35
gdyby one tylko wiedziały, ze na mordę nakładamy więcej rzeczy niż one, szafy mamy wieksze, golimy się częściej i fryzurka zawsze musi być fresh i przygotowanie się do wyjścia zajmuje więcej czasu niż im. nie dałaby rade w mojej skórze przetrwać tych dwóch dni
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

- Nie synu, mamy Seforę w domu...
#perfumy
źródło: my-current-collection-v0-mvikdrvd3qhf1
PobierzKomentarz usunięty przez autora
C
Iekawego
źródło: my-current-collection-v0-ki8kdwvd3qhf1
Pobierzźródło: temp_file8031229989389613414
Pobierz@con987: a jakby tam kot wparował mrrrrr :D
źródło: twpBH4NqnoVkdsZhkewx76JRJpiuaKZ0