Wpis z mikrobloga

@DigitalStarGirl: Pięknie tu wieje komuną i zadupiem na tym portalu. Januszeks, prywaciarz podrzędne firmy. Słuchajcie drogie małpoludy. To są normalne przedsiębiorstwa działające legalnie w granicach prawa. Właściciele to ludzie lepsi od Was, więc redukujecie sobie dysonans poznawczy kwikiem na portalu. Trzymajcie tak dalej :D
  • Odpowiedz
ale coś mi mówi że nikt tego nie sprawdzał

@KosmicznyNalesnik: Pewnie sprawdzali, ale wytyczne debilnie napisane przez rząd i urzędnik nie miał podstaw do odmowy, a że społeczeństwo korzysta to raczej normalne.

Pewnie musiał być jakiś plan dla tego wniosku.
  • Odpowiedz
@KosmicznyNalesnik dla mnie git, wiadomo ze na firme wszystko jest droższe. Chociaz to troche nie łapie sie jako "dywersyfikacja", ale w tym samym planie chodzilo raczej o to zeby oni nie popadali a przy okazji zeby wlasnie nie byky to pieniadze do kieszeni na przejedzenie tylko zainwestowane w cokolwiek bo to przeciez jednoczesnie np szansa dla kogos od remontów na rozwój
  • Odpowiedz
@Pentylion: Nie popadali? Nie no rozumiem jak był covid wtedy nikt na wakacje nie jeździł. No chyba że teraz oddajemy tym co przetrwali z nawiązką?

I tak wiem są to pieniądze na inwestycje tylko nie powiesz mi że wprowadzenie do menu w "centrum szkoleniowym" pizzy oraz dań domowych które będą dostępne z dowozem kosztuje 500k?

Bo najwyraźniej "OŚRODEK SZKOLENIOWY Z FUNKCJĄ GASTRONOMICZNĄ "GREGORY" S.C. GOLCZYK LILLA, GOLCZYK-MAKSYMIEC RENATA" twierdzi że
  • Odpowiedz