Aktywne Wpisy
p0melo +19
#redpill #blackpill #zwiazki #tinder
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po

wfyokyga +163
Giga Super MegaZord R------------r
źródło: temp_file8737590993392252290
Pobierz

#jakisamochod #jakieauto #szukamauta #szukamsamochodu #auto #samochody #kupieauto #motoryzacja #samochody
#kiciochpyta #pytanie
@qps666: to jako posiadacz BMW mówię Ci - odpuść BMW xD
Rzekomo bezawaryjne auta i pancerne silniki...
prawda to?
@qps666:
Może Giulietta? O ile akceptujesz dwusprzęgłówki. Auto w zasadzie bez fakapów fabrycznych i na pewno wiru w portfelu nie zrobi.
@r5678:
"Rzekomo" to właściwe słowo. Silniki może i dobre, ale liczy się też reszta, do której je przykręcano.
@reakwon:
Niepotrzebne sianie paniki. Jeśli zmieniasz olej co 10-15 tys. km i nie dopuszczasz, żeby spadł poniżej minimum, to multiairowi nic nie będzie. A jeśli kupujesz używane auto z przebiegiem pod 200 tys. km, to jeśli ktoś nie dbał wcześniej, to Multiaira już musiał ogarnąc. Problem z głowy. A jeśli się panicznie boisz Multiaira, to kupujesz egzemplarz inny niż 1.4 170 KM.
ile kosztują roczne koszty utrzymania takiego starszego bmw? wiadomo rozstrzał może być dość spory, ale tak pi razy drzwi
jestem ciekawy czy kiedyś byłbym w stanie uciągnąć taki wydatek
źródło: 9faac4b35aa7d225181b62980abe347024378922dcf5b00e5cbb04a01b5d914d
Pobierzpo prostu widać, że bardzo dużo korzystasz z auta i nabijasz te kilometry, ja jestem raczej weekendowym kierowcą więc nawet sama benzyna mnie kosztuje 5x mniej
dzięki za odpowiedź
To ja tyle kasy nie wydałem na swoje auto w 5 lat, a rzekomo jest wyjątkowo drogie w utrzymaniu - Maserati Granturismo. Mówię o wydatkach innych niż paliwo.
W tym roku trochę się to zmieni, bo komplet opon mnie czeka, ale i tak granicy 25 koła nie przekroczę.
@kasztan00 ile kilometrów w 5 lat zrobiłeś że dopiero pierwszy komplet opon? Suma kosztów jest spora, ale sam
@Philosohero:
Jakieś 60-65 tys., bo to nie jest moje podstawowe auto (aż tak mi peron nie odjechał ;) ). Oczywiście część na zimówkach. Opony były jeszcze od poprzedniego właściciela, DOT19, ale pora już na
sam odkładam jeszcze na wkład własny i te 10k różnicy w kosztach robi mi różnicę w tym jak szybko uzbieram, więc chyba na razie zostanie to sferze marzeń, przynajmniej aż do dnia wzięcia kredytu ;)