Wpis z mikrobloga

• 121
@Breaking-DAD żeby coś otworzyć trzba mieć kapitał i jakieś tam umiejętności. Chłop pewnie tego niema, a kapitał nie za bardzo chce mi zapłacić żeby mógł go zdobyć.
  • Odpowiedz
@Breaking-DAD: Jezu to jest już nudne jak ja p------ę xd

Nie możesz wytknąć obłudy wielkim przedsiębiorcom soli tej ziemi ze pierwsi byli do j-----a 500+ i podwyżki minimalnej dla darmozjadów a sami biorą kasę z państwa na jacht bo przecież MOŻESZ SAM ZOSTAĆ PRZEDSIEBIORCA i zamiast być ciemiężonym ciemiężyć. Tylko że chyba nie tędy droga co?
  • Odpowiedz
@FajnyTypek: LEWAKU jemu się to po prostu należało za te podwyżki płacy minimalnej do 10000000000000 zł miesięcznie i ZUS w wysokości 2000000000000000 zł miesięcznie. On na same koszty pracuje pierwsze 40 dni w miesiącu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Odpowiedz
Jezu to jest już nudne jak ja p------ę xd

Nie możesz wytknąć obłudy wielkim przedsiębiorcom soli tej ziemi ze pierwsi byli do j-----a 500+ i podwyżki minimalnej dla darmozjadów a sami biorą kasę z państwa na jacht bo przecież MOŻESZ SAM ZOSTAĆ PRZEDSIEBIORCA i zamiast być ciemiężonym ciemiężyć. Tylko że chyba nie tędy droga co?

@Szalom: możesz, nawet powinieneś. Ale tutaj wygląda na to, że gość ma jakąś firmę ze
Krupier - >Jezu to jest już nudne jak ja p------ę xd