Wpis z mikrobloga

Podbój w tym sprawia wrażenie jakbym grał w tryb Ground War w Codzie, o mniejszych nie wspomnę bo to literalnie kopiuj wklej zrebootowane części Modern Warfare. Nawet te pojazdy jakieś takie podobne. Interfejs w menu również rodem z nowych CoDów - strasznie nieczytelny wyjęty z jakiegoś netflixa czy innej konsolki. Ciężko znaleźć niektóre opcje bo są poukrywane kiepskimi rozwiązaniami. Ogólnie to jest lepiej niż w 2042, ale to nie daje poczucia Battlefielda tylko co najwyżej kopii Warzone. Połowa graczy ofc biega ze snajperkami, no bo kto by się spodziewał. Ale ale jest tryb gdzie dany typ broni może używać tylko konkretna klasa. Nie wiem, mam strasznie mieszane odczucia, bo niby gra się nawet dobrze, ale czegoś tu brakuje. Jeszcze strasznie wkurza grafika, gdzie w ciemnych miejscach nic nie widać, a dodając do tego jedną z drużyn, która ma ciemne mundury robi się nieciekawie. Plus, że całkiem dobrze chodzi.

Dałem 6 zł za klucz do wcześniejszej bety. Za grę jestem w stanie dać póki co maks ~70 zł, może wyciągną wnioski.
#battlefield
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach