Wpis z mikrobloga

Mam znajomego co załącza sobie ten podcast jak jedzie w długie trasy i mnie zastanawiało co jest wartościowego w tym.

@byc_zyzzem_wlasnego_losu: Tutaj właśnie między innymi masz odpowiedź na swoje pytanie. Podcasty tudzież słuchanie kilku innych rozmawiających osób bardzo często są odpowiedzią dla ludzi na samotność zwyczajnie. I to jest generalnie bardzo smutne z racji tego, że nawet sobie nie zdajemy ile osób w naszym społeczeństwie przysłowiowo nie ma do kogo
  • Odpowiedz
I to jest generalnie bardzo smutne z racji tego, że nawet sobie nie zdajemy ile osób w naszym społeczeństwie przysłowiowo nie ma do kogo gęby odezwać przez co ludzie wpadają w rożne stany depresyjne, depresje samą nawet, ataki paniki, załamania różne.

@Cztero0404: Dużo w tym prawdy, niestety. ;/
  • Odpowiedz
@byc_zyzzem_wlasnego_losu: dwóch boomerów pamiętających jak grali na Pegazusie narzekają, że jak zmienia się kamera podcza rozmowy w Cyberpunku, to wybija ich to z immersji (autentyk z jednego live, niestety nie pamiętam którego i nie jestem w stanie wszystkich obejrzeć)
  • Odpowiedz
@byc_zyzzem_wlasnego_losu rocka się fajnie słucha, Borys potrafi p---------c głupoty i do tego ma ego w------e w kosmos więc śmieszne połączenie. Też słucham co jakiś czas.

Moj ulubiony faworyt od Borysa to to że mikrotransakcje w Fifie nie są złe - bo w prawdziwym życiu też musisz wydać duże pieniądze na piłkarza ( ͡º ͜ʖ͡º) ofc wszelkie inne to zło. Ale w Fifę akurat gra.

Albo gdy
  • Odpowiedz
@alojzy_ulamek: masz rację, Borys p****li kocopoły straszne, jak to że mu kapemra podczas dialogu immercję zabija.

Kto to w ogóle jest, gamedev, filmowiec, czy zwykły farmazoniarz w czapce z daszkiem?
  • Odpowiedz
Słucham ich jak robię coś mniej istotnego jak gotowanie, podróż czy lżejszy czas w robocie. Lubię ich bo często mają odmienne zdanie w jednym temacie i można zobaczyć różne poglądy. Np. W zgrzycie tego nie doświadczysz bo dwójka prowadzących jest bez płciową i zawsze się że sobą zgadzają XD + u R&B jest szeroka gama tematów na jakie gadają.
  • Odpowiedz
nie trzeba być samotnym żeby słuchać podcastów

@kamil-koszelski: Oczywiście, że nie trzeba być samotnym żebym słuchać podcastów. Natomiast bardzo często słuchają ich samotni ludzie którzy jak już wcześniej napisałem rekompensują sobie nawet w pewien sposób ten brak/kontaktu rozmowy z drugą osobą.
  • Odpowiedz