Aktywne Wpisy
czarrny +5
Czy Waszym zdaniem opłaca się brać AC do auta o wartości 26k? Auto będzie użytkowane w dużym mieście.
Koszt AC 1488zł.
#motoryzacja #finanse #kiciochpyta
Koszt AC 1488zł.
#motoryzacja #finanse #kiciochpyta
źródło: temp_file1182500063809495684
Pobierz
dos_badass +128
źródło: 20251130_113723
Pobierz

Mam znajomego co załącza sobie ten podcast jak jedzie w długie trasy i mnie zastanawiało co jest wartościowego w tym.
#kiszak #rockalone2k #polskiyoutube
źródło: image
Pobierz@byc_zyzzem_wlasnego_losu: Tutaj właśnie między innymi masz odpowiedź na swoje pytanie. Podcasty tudzież słuchanie kilku innych rozmawiających osób bardzo często są odpowiedzią dla ludzi na samotność zwyczajnie. I to jest generalnie bardzo smutne z racji tego, że nawet sobie nie zdajemy ile osób w naszym społeczeństwie przysłowiowo nie ma do kogo
@Cztero0404: Dużo w tym prawdy, niestety. ;/
Moj ulubiony faworyt od Borysa to to że mikrotransakcje w Fifie nie są złe - bo w prawdziwym życiu też musisz wydać duże pieniądze na piłkarza ( ͡º ͜ʖ͡º) ofc wszelkie inne to zło. Ale w Fifę akurat gra.
Albo gdy
Kto to w ogóle jest, gamedev, filmowiec, czy zwykły farmazoniarz w czapce z daszkiem?
@byc_zyzzem_wlasnego_losu: ja np słucham w celach informacyjnych ci słychać w branży gier, filmów i internetu
@kamil-koszelski: Oczywiście, że nie trzeba być samotnym żebym słuchać podcastów. Natomiast bardzo często słuchają ich samotni ludzie którzy jak już wcześniej napisałem rekompensują sobie nawet w pewien sposób ten brak/kontaktu rozmowy z drugą osobą.