Aktywne Wpisy

WarmianinPodlaski +314
Jak myślicie dokąd mogą posunąć sie deweloperzy w swojej propagandzie ? podsyłam baner w centrum Legnicy który zrobił na mnie wielkie wrażenie XD #nieruchomosci
źródło: 1000016805
Pobierz
AST0N +34
Jakbyśmy chcieli zrobić bingo z samymi sztandarowymi tekstami Milana, to byłoby ciężko, bo do bingo trzeba by wrzucić przynajmniej 9 tekstów, a ja odnoszę wrażenie, że on w kółko mówi ich tylko 5 xD
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo

Począwszy od władzy (nie mówię tu o Polsce czy konkretnym miejscu), gdzie w zasadzie wybór to jakaś rewia emocji, gdzie mogą trafić zwyczajne klauny. A cała polityka to jeden wielki populizm.
Poprzez internet, gdzie niby wielki a skurczył sie do wielkości zapyziałej wiochy, widać to najlepiej na podstawie nazwijmy to memów (szeroko rozumianych) i informacji, gdzie te same treści w kółko krążą (i to w różnych bańkach informacyjnych) i na podstawie czym się ludzie ekscytują, przykładowo, tym, że jakiś random został nagrany ze swoją kochanka. Wykop nie jest lepszy.
Jestem przeciwnikiem "kiedyś to było" (dalej uważam, że kiedyś ogólnie nie było super), ale nawet tu widać jak kiedyś tu były nawet ciekawe dysputy, teraz głównie trollowania polityczna niskiego poziomu.
Skończywszy na zwykłych ludziach, gdzie potrafią się dojeżdżać, za poglądy polityczne, gdzie ludzie zwyczajnie głupieją, bo naprawdę istnieją ludzie którzy wierzą, że ziemia jest płaska (znam jednego osobiście) i w ogóle to jeden spisek.
Można by pisać i pisać. Nie będę wspominał już o lewactwie (nie mylić z lewicowymi poglądami), które się gdzieś zatraciło w racjonalności poglądów, z resztą prawactwo (nie mylić z prawicowymi poglądami), też jest równie popierdzielone. Generalnie ludzie się radykalizują.
Zastanawiam się czy jest jeszcze jakiś odwrót, co by musiało się wydarzyć aby odwrócić trendy w kierunku normalności, gdzie jakiś g---o jutuber lub co gorsza patostreamer, nie będzie autorytetem.
#polityka #polska #gownowpis #swiat #cywilizacja
Mieli też mniej czasu, bo ciężej pracowali od rana do wieczora.
A jeszcze wcześniej, większość ludzi i tak nie miała nic do gadania bo nie było demokracji.
Sprawcza
@Lach__Anonim: Nie no tak daleko nie sięgam, porównuję z czasami kiedy był już internet.
Jednak to co piszesz to oczywiście, prawda, jednak, punkty wiedzy, tematy, itd. były bardziej rozproszone, przez co