Wpis z mikrobloga

@rimyi: no, ma tytuł doktora. Wiemy jak ciężko zrobić nawet inżyniera na polskich uczelniach, a co dopiero doktorat. Na Kwacha też elity narzekały
  • Odpowiedz
@malinq: i przez pare tygodni miał nie chodzić na siłownię? Prezydentowi nie wolno? Lepiej żeby na parady chodził? Tam by dostał hemoroidów i byłoby ok?
  • Odpowiedz
Prezydentowi nie wolno?

@Wegilo: Przepraszam jestem wielkomiejskim gogusiem których chciał mieć prezydenta który nie prezentuje się jak robol z każdym uściskiem dłoni reprezentantów innych krajów.

Zapomniałem tylko, że skoro jego wyborcom nie przeszkadza, że woził Polki niemcom do hotelu Grand, że wyłudził mieszkanie, że kłamał w oświadczeniu notarialnym, że zna się z zgangusami i jeździł na ustawki, to nie będzie im też przeszkadzała aparycja robola.

Po prostu co kilkadziesiąt lat
  • Odpowiedz
@IV_RP: To się nazywa klasizm i jest gnijącym wrzodem na postkomunistycznym społeczeństwie polski - najbardziej widziany u pokoleń które weszły w dorosłość podczas przemian ustrojowych 89-91 roku. Mamy takiego prezydenta dzięki klasizmowi i przewadze ilościowej tych głupich roboli którzy pokazali "takiego wała" pogardzającymi nimi elitami tej kartonowej republiki. Jeszcze następne 8 lat PISu i będziemy w niebie.
  • Odpowiedz
racja, mogli sie czepiac jak trzaskowskiego ze zna FRANCUSKI.

@KupujacKarmeDlaKotaNieMajacKota: Nie chodzi o to że zna francuski, ale o to że się tym chwalił jak zakompleksiony polaczek. Już w XVIII i XIX wieku śmiano się ze szlachty która pozowała na obytych w kulturze Francji czy Włoch i się tym "chwaliła", czym większa wieś i zaścianek tym większe kompleksy szlachty.
  • Odpowiedz
@malinq: Nie przepraszaj, nie Twoja wina skąd jesteś. Najważniejsze być dumny z pochodzenia i nie przepraszać za to kim się jest. A co do prezydenta, to wiem, że Prezydent KN będzie wypadał dobrze obok reprezentantów innych krajów, chociażby obok Prezydenta Trumpa, który jednak coś znaczy na świecie. Samo wyznawanie innych poglądów, nie czyni nikogo gorszym, o ile nie szkodzi to normalnym ludziom.
  • Odpowiedz