Wpis z mikrobloga

#oscam #cccam #enigma2 Jakby ktoś był zainteresowany to mogę sprzedać deoder nowy i nie wyjmowany praktycznie z pudełka. jedynie tylko po to aby skonfigurować jak należy:) Od razu po podłączeniu działa jak na nagrani z jego wyjścia HDMI :
https://drive.google.com/file/d/1akzJnqKhG2PLQmkNs8Ks12dvt1vNrbun/view?usp=sharing . NIe wymaga absolutnie żadnej konfiguracji i instalowania czegokolwiek.
wojciet - #oscam #cccam #enigma2 Jakby ktoś był zainteresowany to mogę sprzedać deode...

źródło: 1752154618184

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@olavolav: przecież napisałem. po wyjęciu z pudełka i podłączeniu działa jak na wyżej podlinkowanym filmiku z tego dekodera. a to co tam są za dane logowania to nie żadne chińczyki, czy inne "linijki" jak wy to nazywacie i nie przestanie działać
  • Odpowiedz
  • 0
@olavolav: nie o wszytskim może rozmawiajmy na forum. zainteresowany to pw poproszę. oczywiscie jeśli zainteresowany. bo wiesz w wolnej chwili jak dzis to wolę sobie napisać skypt działajacy na każdym dekoderze, który automatycznie odszukije pliki oscam.server i dodaje do nich wpis pod tytułem freesat po czym resetuje oscam:)
wojciet - @olavolav: nie o wszytskim może rozmawiajmy na forum. zainteresowany to pw ...

źródło: Zrzut ekranu z 2025-08-07 17-20-27

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@pansamolocik: zależy do ciebie. ile np. lat ma działać ten user co jest tam zaimementowany w to co nazywacie "linijką". nie ustawialem daty wygaśnicia na serwerze więc ile dajesz za opcję wyjęcia z pudelka, podłączenia i zapomnienia o temacie na stałe:)? na pw takie pytania poposzę. mogę i iptv dołożyć jak ktoś by chciał. dowolnie
wojciet - @pansamolocik: zależy do ciebie. ile np. lat ma działać ten user co jest ta...

źródło: Zrzut ekranu z 2024-04-13 06-01-33

Pobierz
  • Odpowiedz
@wojciet to nagranie jest niby ze Zgemmy? Przecież Zgemma zawsze ma sporego freeza po zmianie kanału przez swój tani SoC, a to na nagraniu z--------a lepiej niż VU+ albo Dreambox ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz