@powsinogaszszlaja: Mieliśmy psy w domu rodzinnym, moi rodzice wciąż jednego mają. Zajmuję się też czasem pupilem mojej siostry, więc zdaję sobie sprawę z jakimi obowiązkami się to wiąże!
@MirekSzukaZony: Na moje to giga pozytywny wpis, widać napracowanko. Gdyby nie gigantyczny dystans to może bym próbował ( ͡º͜ʖ͡º) Swoją drogą ciekaw jestem dlaczego szukasz akurat tutaj 🤔
@MirkoManx: Dziękuję! Stwierdziłam, że warto spróbować - w najgorszym wypadku się nie uda, a w najlepszym odjedziemy sobie razem z Mirkiem w stronę zachodzącego słońca ʕ•ᴥ•ʔ
Stwierdziłam, że warto spróbować - w najgorszym wypadku się nie uda, a w najlepszym odjedziemy sobie razem z Mirkiem w stronę zachodzącego słońca ʕ•ᴥ•ʔ
Wciąż obecny wykop wymaga troche odwagi na taki wpis xD Wiedzmin jako książka nie jest zły, jako seria już gorzej bo ma strasznie nierówne tępo. I jak część idzie wciągnać naraz tak są momenty że masz ochotę w-----ć książke i do
@MirekSzukaZony: Czy miałaś?
Swoją drogą ciekaw jestem dlaczego szukasz akurat tutaj 🤔
Stwierdziłam, że warto spróbować - w najgorszym wypadku się nie uda, a w najlepszym odjedziemy sobie razem z Mirkiem w stronę zachodzącego słońca ʕ•ᴥ•ʔ
Wciąż obecny wykop wymaga troche odwagi na taki wpis xD
Wiedzmin jako książka nie jest zły, jako seria już gorzej bo ma strasznie nierówne tępo. I jak część idzie wciągnać naraz tak są momenty że masz ochotę w-----ć książke i do